Kinek rossz a kapcsolata az édesapjával?
Mióta? És miért?
Nemet írjatok.
Kb születésem óta, mert egy rohadt alkoholista. Nem is tudom, hogy viszonyul hozzám... kiskoromban sokszor bántalmazott, aztán mikor már nö lettem, volt hogy simogatott, szájoncsókolt stb. A kocsmában ajánlgat mint valami k*rvát, szerencsére mióta párom velünk él már nem meri. Sokszor gyanusítgatott, hogy loptam töle pedig én soha életemben senkitöl és sehonnan nem loptam. Ráadásul velünk él egy lakásban pedig anyu elvált töle már 20 éve. Most terhes vagyok és nem tudom hogy tudnék megszabadulni. Ez borzalmas és nagyon félek töle. Mindig belémköt mikor összetalálkozunk, szóval idegesség van böven..:(
22/L
3 éves koromban elváltak anyámmal,szóval nem is ismerem,nem keresett azóta,úgyhogy semmilyen...a nevelőapám meg egy igazi nagy gyökér,anyám meg tök idióta,már egy csimószór mgcsalta kamaszlánykákkal,de ő állandóan visszafogadja,mer hát a f*sz,meg a pénz az nagy hatalom....
irigylem akiknek legalább az egyik szülője normáli:)
nekem.100 km-re él tőlem,de nem is hallok felőle semmit.Megmondta,hogy nem kell neki gyerek.El is hagyta anyumat mikor 4 hónapos terhes volt.Senkit sem gyűlölök nála jobban az életemben!!!
19/L
Hát, szerintem ne hagyd hogy kihasználjon!
Csak azért mert a vér összeköt benneteket, nem jelenti azt, hogy bármit megkaphat tőled!
Ha a véren kívül semmi sem köt össze benneteket, akkor menekülj.
Sajnos nem volt jo kapcsolatom vele sosem, de most mar mindegy, mert 10 eve nem el :(
33/N
Szomorú azt olvasni, hogy mennyi az alkoholista, agresszív apa. Undorító, amikor férfiak nőket bántalmaznak, hát még amikor a kicsi lányukat.
Nekem szerencsém van édesapámmal, nagyon szeretem őt. Nekem édesanyám nem százas, volt, hogy rugdosott a földön kicsinek, és egy időben annyi pofont kaptam, hogy amikor nyúlt felém, máris kaptam a kezem a fejemhez. Ő persze állítja, hogy én ezeket csak beképzelem, és klinikai eset vagyok... hát erről vitatkoznék, melyikünk az. Szeretem, mert az anyám, de emberileg sose voltunk jóban, és most már nem is leszünk... tönkretette a gyerekkoromat, és ezt sose bocsátom meg!
De mindenkit nagyon sajnálok, akinek az apjával van a gond, az szerintem sokkal rosszabb. Remélem, a ti anyukáitok mellettetek állnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!