Kinek rossz a kapcsolata az édesapjával?
Mióta? És miért?
Nemet írjatok.
Vérszerinti apám születésem után lelépett, 14 évesen megkerestem, csak a kocsmában lehet vele beszélgetni, józanul sose jöttem tőle haza. Karácsonykor vettem ajándékot, de még egy boldog karácsonyt se mondott, + elfelejtette említeni, hogy van egy testvérem.
Nevelőapám két éves koromtól, nagy verések megvoltak, de neki köszönhettem, hogy ember vagyok a lábamon. 8 éves koromban elvált anyám tőle is, azóta nem láttam, de már nem hiányzik annyira. Nem beszélgettünk sokat, csak együtt edzettünk... 17/F
Nem érdeklem, sosem szeretett! Amikor biciklizni tanultam és nem ment, megvert.. Sosem volt türelme semmihez. Megkeserítette az életünket. Már 6 éve elváltak anyámmal. Lehet hogy haragudnom kéne rá, okom lenne rá az biztos, de még mindig nem tettem teljesen túl magam rajta. Nehéz..
(Amúgy miért kérdezted?)
17/L
Azt nem értem miért kell lepontozni azokat akik nincsenek jóban az apjukkal? Vannak esetek persze, amikor a gyerek tehet róla, de az hogy az enyém pl.:egy alkoholista, önző és agresszív az nem miattam van! És szerintem nem csoda ha ilyen esetben nem tudom szeretni.
Első voltam.
tegnap 20:54
16-L vagyok
hehe...Én is gyönyörűen le lettem pontozva, bár ez annyira nem érdekes, csak rossz látni, hogy egyesek nem bírják elviselni, ha másnak problémája van az apjával.
Örüljetek neki, hogy felhőtlen a családi életetek, és együtt a családotok, de viseljétek már el, hogy ez nem mindenütt van így.
16-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!