Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek rossz a kapcsolata az...

Kinek rossz a kapcsolata az édesapjával?

Figyelt kérdés

Mióta? És miért?

Nemet írjatok.

2010. máj. 22. 20:34
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim válasza:
100%

Vérszerinti apám születésem után lelépett, 14 évesen megkerestem, csak a kocsmában lehet vele beszélgetni, józanul sose jöttem tőle haza. Karácsonykor vettem ajándékot, de még egy boldog karácsonyt se mondott, + elfelejtette említeni, hogy van egy testvérem.

Nevelőapám két éves koromtól, nagy verések megvoltak, de neki köszönhettem, hogy ember vagyok a lábamon. 8 éves koromban elvált anyám tőle is, azóta nem láttam, de már nem hiányzik annyira. Nem beszélgettünk sokat, csak együtt edzettünk... 17/F

2010. máj. 22. 21:11
 12/52 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csodalatos apukam van!Az anyukam is az :).Nagyon,de tenyleg nagyon szeretem oket!
2010. máj. 22. 21:12
 13/52 anonim ***** válasza:
88%
24 éves vagyok, 2 évesen láttam utoljára mert elhagyta anyukámat.Nem is emlékszem rá, az sem tudom hogy néz ki. Durva de az sem érdekelne ha már nem élne...nekem ő egy senki.
2010. máj. 22. 21:24
 14/52 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon-nagyon szeretem és köszönök neki mindent!! :) szeri
2010. máj. 22. 22:50
 15/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdeklem, sosem szeretett! Amikor biciklizni tanultam és nem ment, megvert.. Sosem volt türelme semmihez. Megkeserítette az életünket. Már 6 éve elváltak anyámmal. Lehet hogy haragudnom kéne rá, okom lenne rá az biztos, de még mindig nem tettem teljesen túl magam rajta. Nehéz..

(Amúgy miért kérdezted?)

17/L

2010. máj. 23. 01:03
 16/52 A kérdező kommentje:
Sajnálom, csak úgy megkérdeztem, mert az én apám egyszer lenéz minket, máskor meg boldog mikor hazajön, mert külföldön dolgozik, szeret, beszélget velünk.
2010. máj. 23. 08:56
 17/52 anonim ***** válasza:
87%

Azt nem értem miért kell lepontozni azokat akik nincsenek jóban az apjukkal? Vannak esetek persze, amikor a gyerek tehet róla, de az hogy az enyém pl.:egy alkoholista, önző és agresszív az nem miattam van! És szerintem nem csoda ha ilyen esetben nem tudom szeretni.

Első voltam.

2010. máj. 23. 09:02
 18/52 A kérdező kommentje:
Sajnos ez gyakori... Én felpontoztalak 2x is, úgyhogy no para ;)
2010. máj. 23. 09:07
 19/52 anonim ***** válasza:
100%
4. vagyok. engem is lepontoztak. de gondolom, azok olyanok voltak, akiknek egy tünemény az apukájuk, és imádják.ezért nem tudják megérteni azt, aki haragszik az apjára. ezt én egyébként meg is értem. amikor az ember nincs benne egy bizonyos élethelyzetben, és soha nem is volt, akkor elképzelni sem tudja, mit érez egy másik ember. és ez így természetes.ezért pontoztak le minket.
2010. máj. 23. 09:58
 20/52 anonim ***** válasza:
84%

tegnap 20:54

16-L vagyok

hehe...Én is gyönyörűen le lettem pontozva, bár ez annyira nem érdekes, csak rossz látni, hogy egyesek nem bírják elviselni, ha másnak problémája van az apjával.

Örüljetek neki, hogy felhőtlen a családi életetek, és együtt a családotok, de viseljétek már el, hogy ez nem mindenütt van így.

16-L

2010. máj. 23. 10:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!