Kinek rossz a kapcsolata az édesapjával?
Mióta? És miért?
Nemet írjatok.
Egyáltalán nem tartom vele a kapcsolatot.
A szüleim 4 éves koromban mentek külön, de a mai napig emlékszem, hogy milyen "jó" ember volt...ivott, bántalmazta a családomat, dolgozni nem akarat, de követelni azt tudott.
Régen nagyon féltem tőle, sokáig rémálmaim voltak miatta.
Számomra ő nem létezik, nincs is.
29L
Sose volt jó..ma se az. Megvagyunk, de mint 2 idegen.
Nem ital az oka, máig nem tudom...lány vagyok, talán fiút akart? Ki tudja?Soha semmi nem volt jó, amit csináltam.
Mindenbe belekötött,soha nem adott igazat.
ha bajban voltam: oldd meg!volt a válasz.
Szóval ez van.
És ez is lesz, míg él.
Az autóbalesetem óta. Mikor odaért a helyszínre, meg sem kérdezte, hogy jól vagyok-e, csak annyit kérdezett, hogy:
"Mit csináltál az autómmal????"
Nem én okoztam a balesetet, nem lett semmi komoly bajom, csak 8 nap belül gyógyuló, de a kocsi totálkáros lett.
Mikor megkaptam a határozatot a rendőrségtől, közölte, hogy őt ez sem győzte meg, és szerinte én hibáztam.
Ennek júl. 7-én lesz 2 éve. Azóta kb annyi, hogy szia-szia, mert egy lakásban élünk.
20/L
Mi megtűrjük egymást de mindenen összetudunk veszni. Túl sokban hasonlítok rá, ami nem rossz, de szerintem túl sokat dolgozik, és többet kellene foglalkoznia anyámmal...
Bár nemtudom hogy jól látom e a helyzetet :/
18/F
az én apukám a világ legjobb apukája:) és az anyukám meg a világ legjobb anyukája,és a nővérem is a világ legjobb nővére,és a kutyám is a világ legjobb kutyája:)
nekem van a világon a legjobb családom,nem bírnék nélkülük élni,ők az én életem:)<3
14/L
Grat neked :)
Én családom is elég jó, csak lehetne jobb is. De én elégedett vagyok... majdnem. :S
Én!
Már legalább 5 éve
Egy szerencsétlenség, 10 éve nincs állandó munkahelye, és ezen szerintem nem is nagyon akar változtatni ...
Mondjuk ez nem is lenne annyira rossz, de ezenkívül még utálatos is, de nagyon.... (ordibál, lehordja mindennek az egész családját, stb. stb. )
16/F
előző vok...
bocsi, az "Én" után lemaradt a "nekem"...
Tehát Én nekem rossz a kapcsolatam vele..
Én nem tudom, mit mondjak. 2 testvéremmel nagyon csúnyán bánt egész felnövéséig. Másikkal már nem annyira, és velem se annyira, elvileg kiskoromban, de arra már nem emlékszem.
Én nagy szerencsémre nem tapasztaltam meg, de születésem előtt elvileg kibírhatatlanul agresszív volt, anyámmal is. Testvéreimnek meg ha kínjában nem talált okot arra, hogy miért keverhessen le, akkor hazudott, hogy az történt, és ezért. Igen alkoholista, bár verekedőssé nem teszi, de nagyon elviselhetetlen tud lenni néha. Igazából én mint mondtam, nagyjából kimaradtam a rosszakból, velem csupán antiszociális, nem igazán tudok vele megbeszélni dolgokat, csak kérdezz-felelek szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!