Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám miért ilyen skót? Másnak...

Apám miért ilyen skót? Másnak is ilyen az apja?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy nem vagyok olyan, hogy hetente kérjek pénzt új ruhákra! Kb 7 felsőm van és 2 nadrágom...

Na szóval: 2 melltartóm van, és mivel a kínaik 2 hét után szétjönnek, ezért a Triumph-ban vásárolok, mert az sokáig bírja. Most mondtam apának, hogy kéne egy másik, mert ennek eltört a merevítője. Erre elkezd velem veszekedni.. :@ Olyanokat mondott, hogy máshol miért nem lehet venni, csak az a 20 ezres melltartó a jó (múltkor is direkt a legolcsóbbat kerestem, 4000 volt..), meg meg lehet-e csináltatni -.-' olyan hangnemben...

Amúgy mindig ez van, ha kell valami... Csizmánál is eljátszotta, hogy miért nem jó nekem a 2 éves...

Különben elég jól élünk..

15/L

2010. máj. 22. 18:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
94%

" Nyilvánvaló, hogy egy férfinek fingja sincs, hogy milyen az élet két lengőteherrel a mellkasán."

Hihiii,a nap ,momdata!!!:XD

2010. máj. 22. 21:41
 62/70 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is nagy a mellem 80G-s és én a tescoban szoktam F and F melltartókat venni olyan 1000-4000ig vannak merevitősek és nagyon sok időt kibirnak nézz szét ott jobb minőségüek mint a piacosak és lényegesen olcsóbbak a triumpfnál! Pár szár forintért hozzá illő bugyikat is találsz! Apukádhoz pedig azt javaslom ülj le vele egyszer és mond el hogy vannak igényeid szeretnél szépen öltözködni egyedül vagy anyukáddal vásárolni bizonyos időközönként adjon erre egy kis pénzt! Amugy pedig én is tinikoromban az összes névnapis szülinapis ballagós pénzem ruhákra költöttem!

2010. máj. 22. 21:50
 63/70 anonim ***** válasza:
100%

Takkoba nézz melltartót! Olcsó, és jó minőségű. Nekem is nagy melleim vannak, de vettem és két évig csak az volt rajtam szinte. A hibája, hogy eltört a merevítő, megcsináltam, de eltört a másik is :D Segáz, majd lesz másik... tesire muszáj, mert nem lehet meglenni nélküle, nincs mese... de oda menjetek, az is tartós, és 2-3000 körül van. Enyém sima fehér volt, de tökéletes is votl mnden ruha alá. =)

16L

2010. máj. 22. 23:57
 64/70 anonim ***** válasza:
Előzőnek: sporthoz nem jó a merevítős, vegyél sportmelltartót, pláne, ha nagyok a melleid...
2010. máj. 22. 23:59
 65/70 anonim ***** válasza:
16%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:57

Küldenél a melledről fotót?;)22F

2010. máj. 23. 00:05
 66/70 anonim ***** válasza:

Szia Kicsim, tegnap írtam neked és megértettelek nagyon mert nekem sem elég a kínai....sőt még a nagyon felmagasztalt kicsi vagy közepes melleken még jól álló Victoria's Secret sem. Mert NEM TART. Nyúlik a pántja ergo cicik lebegnek a légtérben. Amit nem szeretek.

Eszembe jutott, hogy kb. 15 évvel ezelött, 5200 ft-ért vettem egy Felina melltartót ami évekig jó volt.

Ha most valaki sokallja azt a rohadt 4 rongyot saját magára közben pedig megtehetné....azt csak sajnálni tudom. Mert az idő múlik a cici pedig nem lesz szebb csak a gravitáció negatív hatásaira reagál idővel nem túl kellemesen. Mégha tonáztatod is - én edzem az izmokat amennyire lehet...de hát mint tudjuk annak nem sok köze van...

Aztán arra is gondoltam nekem könnyen jár a szám hiszen kínai piacot régen nem láttam már maximum bolha piacot de azt is csak bámészkodás céljából.

Én mégis azt mondom, minden nő akinek szüksége van ilyen alapvető dologra,meg kell kapja, hiszen nem a szekrénynek vásárolnál eszetlenül.

2010. máj. 23. 17:08
 67/70 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ma elmentünk a Triumphba, és 3500ért vettem melltartót.

Aztán elnéztem a piacra, és találtam egy jó szabású melltartót, pont, amilyet a Triumphban láttam! Teljesen ugyan olyan! A nő 800 Ft-ért adta. vettem 2 db-ot, elvégre mit veszíthetek. Itthon felpróbáltam, és tök jól tart. Remélem ilyen marad pár mosás után is :)

2010. máj. 23. 17:21
 68/70 anonim ***** válasza:
Hú de szívesen megneznek egy kepet rolad!En tuti nem sajnalnam a 95 E D tol a lovet!
2010. máj. 23. 21:50
 69/70 A kérdező kommentje:
Hehe, csorgasd csak a nyálad... :D
2010. máj. 23. 22:06
 70/70 anonim válasza:
Szia! A Triumph tényleg nagyon drága, de attól még szépen is közölhette volna, hogy erre nem telik most vagy nem áldoz rá. Viszont, ha nincs melltartód, igen is adnia kellene pénzt, hogy egy normálisat tudj vásárolni, ami nem olyan drága, mint a Triumphos. 15 éves vagy, még gyerek, akiről még igen is gondoskodni kell. Esetleg diákmunkával kereshetsz egy kis zsebpénzt és akkor kevesebbszer kell kérned és azt biztos értékelnék a szüleid is.
2013. aug. 29. 17:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!