Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám miért ilyen skót? Másnak...

Apám miért ilyen skót? Másnak is ilyen az apja?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy nem vagyok olyan, hogy hetente kérjek pénzt új ruhákra! Kb 7 felsőm van és 2 nadrágom...

Na szóval: 2 melltartóm van, és mivel a kínaik 2 hét után szétjönnek, ezért a Triumph-ban vásárolok, mert az sokáig bírja. Most mondtam apának, hogy kéne egy másik, mert ennek eltört a merevítője. Erre elkezd velem veszekedni.. :@ Olyanokat mondott, hogy máshol miért nem lehet venni, csak az a 20 ezres melltartó a jó (múltkor is direkt a legolcsóbbat kerestem, 4000 volt..), meg meg lehet-e csináltatni -.-' olyan hangnemben...

Amúgy mindig ez van, ha kell valami... Csizmánál is eljátszotta, hogy miért nem jó nekem a 2 éves...

Különben elég jól élünk..

15/L

2010. máj. 22. 18:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
60%
Te kérdeztél,....mi válaszoltunk...Jaaaa ha nem tetszenek a reagálások, nem kell kérdezni!
2010. máj. 22. 19:16
 22/70 A kérdező kommentje:
Ha egyszer nem képes valaki értelmezni, hogy nem 20 ezres melltartót vettem...
2010. máj. 22. 19:17
 23/70 anonim ***** válasza:
59%
Mint már kérdeztem: A turkáló derogál?
2010. máj. 22. 19:18
 24/70 A kérdező kommentje:
Sose voltam turiban, de majd a kedvedért elnézek oda is. Megnézem, milyen melltartók vannak. Méretembe biztos lesznek.. Olyan könnyű találni 90-95/D-E-t :)
2010. máj. 22. 19:19
 25/70 anonim ***** válasza:
49%
Nem könnyű találni? Akkor fogyjál le és találsz méretre.. Ennyi az egész.
2010. máj. 22. 19:20
 26/70 anonim ***** válasza:
60%
Minek tetted fel a kérdést, ha nem tetszik semmi. Próbálunk segíteni. Csak hogy tudd, a szüleim használtruhával foglalkoznak több, mint 20 éve, szóval van egy kis tapasztalatom, és igen, vannak ilyen méretű melltartók. Nem vagy ám egyedül ezzel a mérettel. Beképzelt liba.
2010. máj. 22. 19:21
 27/70 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, valószínűleg amit te "jól élünk"-ként érzékelsz, amögött rengeteg spórolás, beosztás van a szüleid részéről, ezért ideges apukád, ha plusz kiadással jössz.
2010. máj. 22. 19:21
 28/70 A kérdező kommentje:
Miért lenne spórolás? Elmegy éjjel dolgozni, és keres kb 30 ezret... Különben minden vásárlásnál is ezt csinálja.. Tél elején a 2 éves talp nélküli csizmámat kellett lecserélni, azért is hallgattam egy csomó veszekedést...
2010. máj. 22. 19:22
 29/70 anonim ***** válasza:
100%

nem akarja hogy olyan legyél mint a 19.12es

olyan mintha havi szaros 4-5ezer forintból kellene hármuknak megélniük? hol élsz te? tudod mennyi az átlagkereset?

hogy valami hasznosat is szóljak: ha nem tudod megbeszélni ezt a szüleiddel(szerintem amúgy nem nagy kérés, ha tényleg nagy a melled, és nem bírja a kínai melltartó) akkor kénytelen vagy kivárni a nyári munka idejét, és saját pénzből megvenni.

2010. máj. 22. 19:24
 30/70 anonim ***** válasza:
49%
"Miért lenne spórolás? "- Azért kicsi szívem, mert te a kis 15 éves agyaddal egy álomvilágban élsz, és azt hiszed, a melltartódon kívül semmi kiadás nincs. Látom, nem lehet veled máshogy beszélni.
2010. máj. 22. 19:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!