Apám miért ilyen skót? Másnak is ilyen az apja?
Előre szólok, hogy nem vagyok olyan, hogy hetente kérjek pénzt új ruhákra! Kb 7 felsőm van és 2 nadrágom...
Na szóval: 2 melltartóm van, és mivel a kínaik 2 hét után szétjönnek, ezért a Triumph-ban vásárolok, mert az sokáig bírja. Most mondtam apának, hogy kéne egy másik, mert ennek eltört a merevítője. Erre elkezd velem veszekedni.. :@ Olyanokat mondott, hogy máshol miért nem lehet venni, csak az a 20 ezres melltartó a jó (múltkor is direkt a legolcsóbbat kerestem, 4000 volt..), meg meg lehet-e csináltatni -.-' olyan hangnemben...
Amúgy mindig ez van, ha kell valami... Csizmánál is eljátszotta, hogy miért nem jó nekem a 2 éves...
Különben elég jól élünk..
15/L
Nekem piaci melltartóim van, évek óta olyat hordok... az a 350 ft/db fajta... minden évben veszek 10et és egész évben kitart mind! Sőt van ami tovább is!
Sőt, hogy tovább fokozzam az életérzést, a bugyijaim szintén onnan vannak, 100ft/db-os téma... és kb 2 évig simán kibírja mindegyik...
Lejjebb az igényekkel, apud nem skót hanem ésszerű!
DE NEM 20 EZRES MELLTARTÓT VETTEM! 4000 FT VOLT! Leírtam. Csak apám szerint ott minden 20 ezerbe kerül.. Még direkt a legolcsóbbat kerestem.
Különben régebben kínaikból vettem, és havonta másik kellett...
Amúgy nem tudom, te D-E-s mellekkel hogy lennél el merevítő nélkül.. Nagyon hülyén áll úgy...
Bugyijaim képzeld, nekem is onnan vannak.. Abból minek kéne drágább.
Leírtam, hogy nem ilyen heti 10ezret ruhára költős vagyok.
Évente 2 melltartó, 10 ezer alatt van! Ez ennyire nagy kívánság most komolyan?:S
Miközbe ő veszi az épp 4. telefonját 30 ezerért?:S
szerintem nem luxus egy 15 évesnek a 20.ezer ft-s melltartó ha megengedhetik maguknak.
egyébként az enyém is ilyen és nem értem. keres egy rakat pénzt, más ennyi pénzből már villát építtetett volna minimum, erre miket hord? hol lakik? én nem velük lakom)
komolyan, mintha szaros havi 4-5százezerből kellene 3uknak megélniük :/ piacból, kínaiból öltözködnek, szar mobilokat vesz, gagyi tv-t és még sorolhatnám.
mondjuk nekem szerencsém van mert ha én kérek pénzt tőle valami drágább dologra, nekem ad, bár akkor is komolyan meg kell indokolnom hogy miért is akarom én azt, annyiért...
szerintem a gazdag apák ilyenek..vagy nagyon zsugorik, vagy megadnak mindent a gyereküknek:/
19L
NEM 20 EZER FORINTOS A MELLTARTÓ!! 4 EZER FORINT VOLT!
"csak az a 20 ezres melltartó a jó (múltkor is direkt a legolcsóbbat kerestem, 4000 volt..),"
Ő azt hiszi, minden 20 ezerbe kerül ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!