Apám miért ilyen skót? Másnak is ilyen az apja?
Előre szólok, hogy nem vagyok olyan, hogy hetente kérjek pénzt új ruhákra! Kb 7 felsőm van és 2 nadrágom...
Na szóval: 2 melltartóm van, és mivel a kínaik 2 hét után szétjönnek, ezért a Triumph-ban vásárolok, mert az sokáig bírja. Most mondtam apának, hogy kéne egy másik, mert ennek eltört a merevítője. Erre elkezd velem veszekedni.. :@ Olyanokat mondott, hogy máshol miért nem lehet venni, csak az a 20 ezres melltartó a jó (múltkor is direkt a legolcsóbbat kerestem, 4000 volt..), meg meg lehet-e csináltatni -.-' olyan hangnemben...
Amúgy mindig ez van, ha kell valami... Csizmánál is eljátszotta, hogy miért nem jó nekem a 2 éves...
Különben elég jól élünk..
15/L
komolyan mondom, az agyam eldobom... a kedvenc valaszom a vegyen merevitöt es varrja be. Itt nem arrol van szo, hogy nincs ra penzük, mert persze, ha a nincsböl ker meg meg is ertem ezeket a lekezelö valaszokat. De, ha van penzük, miert ne vehetne uj melltartot, ha a regi tönkrement? Latszik, hogy 15 eves? En 24 vagyok, magamnak keresem a penzt, magamnak osztom be, külön elek, es kicsit kezdem rosszul erezni magam, de ha szüksegem van egy uj melltartora megveszem, es nem bevarrom pl a tulsagosan kinyult pantjat. Nem egy plazma TV, vagy egy 945493 ft-os telefont, hanem egy olyan dolgot, amire szüksege van, föleg ekkora melleknel.
Amugy mindezek ellenere nekem is bevalt a piaci melltarto, 500-1500 ft körül vettem öket 2 eves, most kezdenek tönkre menni, 2 ev utan, bar csak C-s melleim vannak.
Különben ha kapnék zsebpénzt, akkora tennék félre melltartóra, de így, hogy semmit se kapok..
Múltkor TAMPONT (!) a saját, ballagásra kapott pénzemből vettem. Csak azért, hogy ne kelljen ez miatt is hallgatni :(
A jó édes anyukáját aki 0%-ra lepontozott!!Igenis,ha kell valami,akkor el lehet menni dolgozni és spórolni rá...
Viszont olvastam,hogy Te kérdező elmész nyáron diákmelóra,ez értékelendő!Meglásd annak jobban fogsz örülni amit a saját kis keresetedből veszel majd!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!