Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám miért ilyen skót? Másnak...

Apám miért ilyen skót? Másnak is ilyen az apja?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy nem vagyok olyan, hogy hetente kérjek pénzt új ruhákra! Kb 7 felsőm van és 2 nadrágom...

Na szóval: 2 melltartóm van, és mivel a kínaik 2 hét után szétjönnek, ezért a Triumph-ban vásárolok, mert az sokáig bírja. Most mondtam apának, hogy kéne egy másik, mert ennek eltört a merevítője. Erre elkezd velem veszekedni.. :@ Olyanokat mondott, hogy máshol miért nem lehet venni, csak az a 20 ezres melltartó a jó (múltkor is direkt a legolcsóbbat kerestem, 4000 volt..), meg meg lehet-e csináltatni -.-' olyan hangnemben...

Amúgy mindig ez van, ha kell valami... Csizmánál is eljátszotta, hogy miért nem jó nekem a 2 éves...

Különben elég jól élünk..

15/L

2010. máj. 22. 18:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
75%

komolyan mondom, az agyam eldobom... a kedvenc valaszom a vegyen merevitöt es varrja be. Itt nem arrol van szo, hogy nincs ra penzük, mert persze, ha a nincsböl ker meg meg is ertem ezeket a lekezelö valaszokat. De, ha van penzük, miert ne vehetne uj melltartot, ha a regi tönkrement? Latszik, hogy 15 eves? En 24 vagyok, magamnak keresem a penzt, magamnak osztom be, külön elek, es kicsit kezdem rosszul erezni magam, de ha szüksegem van egy uj melltartora megveszem, es nem bevarrom pl a tulsagosan kinyult pantjat. Nem egy plazma TV, vagy egy 945493 ft-os telefont, hanem egy olyan dolgot, amire szüksege van, föleg ekkora melleknel.

Amugy mindezek ellenere nekem is bevalt a piaci melltarto, 500-1500 ft körül vettem öket 2 eves, most kezdenek tönkre menni, 2 ev utan, bar csak C-s melleim vannak.

2010. máj. 22. 19:25
 32/70 A kérdező kommentje:

Különben ha kapnék zsebpénzt, akkora tennék félre melltartóra, de így, hogy semmit se kapok..

Múltkor TAMPONT (!) a saját, ballagásra kapott pénzemből vettem. Csak azért, hogy ne kelljen ez miatt is hallgatni :(

2010. máj. 22. 19:28
 33/70 anonim ***** válasza:
53%
Van egy meglepő hírem: Én is a saját pénzemből veszem a tampont, a tusfürdőt, a testápolót,sőt képzeld, még egy epilátort is a saját pénzemből vettem. Hihetetlen,mi?
2010. máj. 22. 19:30
 34/70 anonim ***** válasza:
52%
tudom mennyi az átlagkereset, de ha már az ember egy "kicsivel" többet keres, akkor az ember azt gondolná, hogy "kicsivel" jobban is él.
 35/70 anonim válasza:
100%
szerintem 4000 ft is sok egy melltartóért...lehet nagyon jókat olcsóbban is kapni
 36/70 anonim ***** válasza:
Egyébként ezt a dolgot miért nem tudod anyukádnak mondani?Neki nincs pénze,mindent apád kezel?
2010. máj. 22. 19:31
 37/70 anonim ***** válasza:
Értelek 19.30, ebben igazad is van, de azt leírva látni hogy 4-5ezer forintot le szarosozol 3főre.:D Úgy tűnt kicsit el vagy szállva.
2010. máj. 22. 19:33
 38/70 anonim ***** válasza:
Semmit nem beszéltem meg apámmal régen, különösen az ilyen dolgokat nem. Neki nem kell melltartó, ezért nem ad rá. Anyukámmal intéztem az ilyen dolgokat, faternak nem volt köze hozzá, és így mindenki békében volt. Ha apa nem ad, kérj nagymamától, vagy anyukádtól. Felesleges apával veszekedni ilyen piti ügyen.
2010. máj. 22. 19:34
 39/70 anonim ***** válasza:
Megertem, hogy vagysz a legjobbra. Viszont, nem vagyok hive annak, hogy a minoseget borsos arral kell megfizetni. Tenyleg, lehet jo minosegu kinai melltartot venni megfelelo aron. Nekem egy melltarto egy jo par evet eltart, igaz, hogy kezzel mosom ki. Sporolok. Aki konnyelmuen kiadja a penzt es az ar neki nem szamit, annak elobb utobb kiurul a penztarcaja...
2010. máj. 22. 19:35
 40/70 anonim ***** válasza:
53%

A jó édes anyukáját aki 0%-ra lepontozott!!Igenis,ha kell valami,akkor el lehet menni dolgozni és spórolni rá...

Viszont olvastam,hogy Te kérdező elmész nyáron diákmelóra,ez értékelendő!Meglásd annak jobban fogsz örülni amit a saját kis keresetedből veszel majd!;)

2010. máj. 22. 19:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!