Másnak is ilyen "skót" az apósjelöltje?
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Idővel kiderült, hogy a szülei nagyon spórolós emberek. Persze úgy, hogy ha van 1 millió Ft-juk félretéve, akkor telik egy motorra, vagy 2. kocsira, esetleg külföldi nyaralásra, de a 2 gyerekük egy szobában van felnőtt létükre és minden nap csak azzal tömik a fejüket, hogy min hogy spóroljanak. Az életmódjuk elég nagyban különbözik az én családom felfogásától.
Mivel nekem saját szobám van, a barátomnak pedig nem, szinte mindig nálunk vagyunk. Sokszor 1-1.5-2 napot is ittvan nálunk, itt eszik, itt gépezik, stb. Ma sajnos a szüleim nem tudták odaadni a kocsit, hogy elmenjek fodrászhoz a húgommal, így megkértem a barátom, ha már kocsival volt itt, hogy vigyen el, csupán 15 km-ről volt szó (oda-vissza 30). Ő szó nélkül elvitt, azonban ezt mikor az apja megtudta, elég szépen leosztotta, hogy ő erről nem is tudott, és hogy merészelte (nem tudom, pontosan még miket mondott, gondolom azt is, hogy miért ő cipel engem fodrászhoz)... mondtam, hogy akkor küldök a barátommal egy ezrest (többe nem került az út), aztán befoghatja a száját a drága "após" (eléggé felhúzott már ezzel, mindig a fián spórol és nagyon rossz nézni), de a barátom szerint még így a pénzzel sem látná be, hogy túlzott (az én szüleim soha nem fogadnának el pénzt ilyenért a barátomtól, büszkeségből sem). Igazam volt? Tényleg küldjem el a út árát? De sajnos még akkor sem ismerne magára, mit művel. :S Annyira nem szegények, hogy ilyenért a fiával veszekedjen, kb 2 liter benzinről van szó.
Mi a teendő ilyenkor szerintetek?
Előre is köszönöm.
Ez tök durva! Bakker, olyan spúr lehet ez az ember!!! Ebből még lesznek gondok sztem. Annyit tudtok tenni, hogy NE MONDJATOK EL NEKI SEMMIT! De komolyan, ezt sem kellett volna. Ha erről a témáról van szó, akkor ő ne tudjon semmiről, nem kell beszámolni neki. Éljétek az életeteket, nincs köze hozzá. Kitartást kívánok! Jah pénzt meg vágd hozzá, költse patikára.
21/L
Oké, nem gazdagok, de azért nem is a létminimumon tengődnek, hogy fűteni ne lehessen. Ami őrjítő az egészben,hogy nem is fáznak olyan hőmérsékleten,amitől én 3 hétre hörghurutot kapok. Megszokták.
18.46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!