Másnak is ilyen "skót" az apósjelöltje?
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Idővel kiderült, hogy a szülei nagyon spórolós emberek. Persze úgy, hogy ha van 1 millió Ft-juk félretéve, akkor telik egy motorra, vagy 2. kocsira, esetleg külföldi nyaralásra, de a 2 gyerekük egy szobában van felnőtt létükre és minden nap csak azzal tömik a fejüket, hogy min hogy spóroljanak. Az életmódjuk elég nagyban különbözik az én családom felfogásától.
Mivel nekem saját szobám van, a barátomnak pedig nem, szinte mindig nálunk vagyunk. Sokszor 1-1.5-2 napot is ittvan nálunk, itt eszik, itt gépezik, stb. Ma sajnos a szüleim nem tudták odaadni a kocsit, hogy elmenjek fodrászhoz a húgommal, így megkértem a barátom, ha már kocsival volt itt, hogy vigyen el, csupán 15 km-ről volt szó (oda-vissza 30). Ő szó nélkül elvitt, azonban ezt mikor az apja megtudta, elég szépen leosztotta, hogy ő erről nem is tudott, és hogy merészelte (nem tudom, pontosan még miket mondott, gondolom azt is, hogy miért ő cipel engem fodrászhoz)... mondtam, hogy akkor küldök a barátommal egy ezrest (többe nem került az út), aztán befoghatja a száját a drága "após" (eléggé felhúzott már ezzel, mindig a fián spórol és nagyon rossz nézni), de a barátom szerint még így a pénzzel sem látná be, hogy túlzott (az én szüleim soha nem fogadnának el pénzt ilyenért a barátomtól, büszkeségből sem). Igazam volt? Tényleg küldjem el a út árát? De sajnos még akkor sem ismerne magára, mit művel. :S Annyira nem szegények, hogy ilyenért a fiával veszekedjen, kb 2 liter benzinről van szó.
Mi a teendő ilyenkor szerintetek?
Előre is köszönöm.
Szerintem ez akkor is elég fura....és örülök, hogy nekem nem ilyen apósom van. Erről ennyit. A sok "felnőtt" gondolkodónak meg csak annyit, hogy kívánom, hogy nektek is ilyen após/anyósótok legyen!
21/L
Te meg próbáld ki milyen amikor a fiad épp akutális barátnője idegeneknek duzzog a neten amiért a férjed rá mert szólni a fiadra hogy ne csináljon rendszert abból hogy aktuális barátnőt az ő pénzén hordja fodrászhoz :)
Ez nem jelenti azt hogy após skót (mármint nem após, hanem a barátja apukája, mert ugye após megnevezéshez házasság szükségeltetik) hanem egyszerűen csak figyelmeztette a fiát hogy ne csináljon valamiből rendszert. Tipikusan csak a tinik tudják ezt ennyire keményen és érzkéenyen venni :)
Gyerekek, ez olyan mint amikor isiben 1-est viszek haza és apuci csóválja a fejét hogy ebből ne legyen rendszer. Ennyi. Ez még nem jelenti azt hogy apuci diktátor. Csak azt hogy megpróbálja még a dolgok elejét venni. Nem kell ennyire mellre szívni, főleg mert egy 4 hónapos kapcsolat még semmi, lehet hogy apuka csak félti a fiát attól hogyha sokszor tesz szívességet, akkor ki lesz használva mint a csacsi. Vannak ilyen csajok, akik kihasználják a pasikat és mindössze 4 kis satnya hónap után HONNAN tudhatná a fiú apja hogy a mostani csajszi nem ilyen? Hiszen még nem is ismeri rendesen, ennyi idő alatt!
4 hónap még arra is kevés hogy a lányka megismerje a pasija családját, azoknak midnen gondját-baját.
Igenis, tessék felnőttesen gondolkodni, nem szégyen az! Egy bizonyos kor után (18 fölött) meg már egyenesen illene is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!