Apám miért ilyen skót? Másnak is ilyen az apja?
Előre szólok, hogy nem vagyok olyan, hogy hetente kérjek pénzt új ruhákra! Kb 7 felsőm van és 2 nadrágom...
Na szóval: 2 melltartóm van, és mivel a kínaik 2 hét után szétjönnek, ezért a Triumph-ban vásárolok, mert az sokáig bírja. Most mondtam apának, hogy kéne egy másik, mert ennek eltört a merevítője. Erre elkezd velem veszekedni.. :@ Olyanokat mondott, hogy máshol miért nem lehet venni, csak az a 20 ezres melltartó a jó (múltkor is direkt a legolcsóbbat kerestem, 4000 volt..), meg meg lehet-e csináltatni -.-' olyan hangnemben...
Amúgy mindig ez van, ha kell valami... Csizmánál is eljátszotta, hogy miért nem jó nekem a 2 éves...
Különben elég jól élünk..
15/L
Én megértelek teljesen. Valószínű azért mert nekem sem tart a kínai melltartó pár hétnél tovább és igen akinek nem pattanásai vannak és azt is szereti ha kordában vannak tartva szépen tálalva az adottságai annak szüksége van a jobb melltartóra.
Én szemüveges is vagyok, használom minden nap ahogy a melltartóimat is. Használódnak a dolgok. Mikor találok egy jó fajta melltartót igyekszem beszerezni ugyanazt mégegyszer. Nagyon vigyázok rájuk és legutóbb rendesen meggyászoltam a legkedvesebbet mert eltört benne a merevítő.
Szóval nem, nincsenek nagy igényeid. Ez egy NORMÁLIS igény akkoris ha mások ezért lepontoznak. Apád nem tudja mekkora szívás nagy mellekkel élni. Még akkoris, ha szép, kerek, nem lóg stb...nyári munka kicsim és meglesz az a vacak csak addig bírd ki!
Köszi utolsó...
Elég nehéz kibírni, mert a másikból kiesnek a melleim, ez miatt meg már ma vérzett a mellem (ma muszáj volt melltartót felvennem..)
Bár úgyis venni fog nekem, csak hallgatnom kell érte sokat :(
diákmunkát ajánlgatóknak : 15 éves, idén dolgozhat először, csak szülői engedéllyel és csak és kizárólag nyáron
a fogyókúrát ajánlgatónak: a kosárméret nem azért nagy, mert kövér b+ ...
a piacos melltartósoknak: 15 éves fejlődésben lévő gyerekről van szó, hatalmas mellekkel, ha nem megfelelő, jó minőségű és megfelelő tartású melltartót hord, akkor a gerincét is tönkreteheti egy életre...nem mellesleg a D és E kosaras melltartók a kínaiban elég ritkák...
4000 Ft-ért egy triumph melltartó nem sok, nekem ugyan merevítő nélküli van, de 15 éves és annyi a baja, hogy kezd szürkülni...
amúgy én sem értem, miért nem az anyjával beszéli meg ezeket...
Apa ad rá pénzt, vagy visz el vásárolni..
Ha mondom anyának, azt mondja, beszéljem meg apával...
Nem tudom, miért kell így nekiesni. Igaz, hogy nekem pl. 3 éve nincs új melltartóm, de nincs szükségem másikra, mert jól bírja. Már nem tudom, hol vettem, de nincs velük baj. Nem tudom, miért probléma, ha 15 évesen szeretne normális melltartót hordani, pláne, ha egyszer a régi tönkrement.
És már bocs, de turkálóban én sem vennék alsóneműt. Sok turis cuccom van, de melltartót nem vennék onnan.
Amúgy nem is tudom, miért vájrák el tőle, hogy megértse, mit jelent a takarékoskodás, vagy hogy mennyit kell dolgozni a pénzért, ha soha senki nem magyarázta meg neki, mindenért csak leordítják. És még csak soknak sem tartom azt, amit költeni akar. Nekem a kérdező nem tűnik egy ruhamániás kiscsajnak, csak azt kéri, amire szüksége van. 15 éves, még gyerek. Még jó, hogy a szüleitől kéri. Ha 18 lenne, megérteném, ha dolgozni küldenétek, de még tényleg gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!