Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám miért ilyen skót? Másnak...

Apám miért ilyen skót? Másnak is ilyen az apja?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy nem vagyok olyan, hogy hetente kérjek pénzt új ruhákra! Kb 7 felsőm van és 2 nadrágom...

Na szóval: 2 melltartóm van, és mivel a kínaik 2 hét után szétjönnek, ezért a Triumph-ban vásárolok, mert az sokáig bírja. Most mondtam apának, hogy kéne egy másik, mert ennek eltört a merevítője. Erre elkezd velem veszekedni.. :@ Olyanokat mondott, hogy máshol miért nem lehet venni, csak az a 20 ezres melltartó a jó (múltkor is direkt a legolcsóbbat kerestem, 4000 volt..), meg meg lehet-e csináltatni -.-' olyan hangnemben...

Amúgy mindig ez van, ha kell valami... Csizmánál is eljátszotta, hogy miért nem jó nekem a 2 éves...

Különben elég jól élünk..

15/L

2010. máj. 22. 18:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
63%
Mondjátok már meg, hogy a turkálókkal mi is a pontos gond!
2010. máj. 22. 20:18
 52/70 anonim ***** válasza:
63%
20:17-es. Oké, értem. Csak annyit mondanék, hogy nekem minden ruhám,de tényleg minden, a zoknitól a kabátig turkálóból van, és még soha semmit nem szedtem össze.
2010. máj. 22. 20:20
 53/70 anonim ***** válasza:
100%
nekem is minden ruhám turis, de soha nem vennék alsóneműt használtan, akármennyire ki van mosva...
2010. máj. 22. 20:21
 54/70 anonim ***** válasza:
42%
Ez egy buta hozzáállás, de ti tudjátok, természetesen nem befolyásolhatom a véleményeteket.
2010. máj. 22. 20:22
 55/70 anonim ***** válasza:
96%
miért buta hozzáállás, hogy nem szeretném más alsóneműjét hordani? amit esetleg egy gombás fertőzés alatt hordott :S
2010. máj. 22. 20:24
 56/70 anonim ***** válasza:
50%
Na pont ezért. Normális helyeken a ruhák eleve fertőtlenítve vannak+ te is kimosod otthon. És nem lehet összeszedni semmit. Én tudom.
2010. máj. 22. 20:25
 57/70 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nem sajnáltatni akarom magam, de lásd be, hogy lehetne ennél rosszabb is.

Én is 15 éves vagyok... A szüleim elváltak, anyámmal élek és van két testvérem. Apu egy árva fillérrel nem segít nekünk, sőt tudod van ami rosszabb, szeretetet sem kapunk tőle. :(

Én megelégszem a kínais melltartóval. Majd ha lesz saját pénzem veszek drágábbat...

2010. máj. 22. 20:30
 58/70 anonim ***** válasza:
92%

Én tényleg jól keresek.de még így sem veszek magamnak 4000 forintért melltartót.(pedig akár többért is vehetnék)

95/D melltartó kell nekem,és mindig vagy a turkálóból vagy a kínainál veszek.van olyan melltartó ami 3 éves,és még mindig nagyon jó..

Rendszeresen vásárolók turkálóból is ruhákat,mert ki szoktam fogni nagyon jókat..De valamiért bugyit én sem vagyok hajlandó venni használtan..Ez az egy fehérnemű csakis új lehet...(ja meg a zokni..) Engem még úgy neveltek,hogy se bugyit,se zoknit ne hordj mások után..Ezt betartom..

Kérdezőnek..Apukád nem skót csak beosztja a pénzt..Tudod nem te dolgozol meg a pénzért,és lehet,hogy úgy van vele,hogy nem azért dolgozik 3-4 órán keresztül,hogy a te 4000 forintért vegyél melltartót.tényleg vannak olcsóbbak ,és szépek...Azt írod,hogy neked nem tart okáig a kínai melltartó..talán másik kínai üzletbe menj,mert nem hiszem el,hogy csakis szar terméke van..Mint írtam nekem sokáig bírja,pedig nagyok a melleim,és sokan írták,hogy ők is elégedettek...

Talán ha drága fehérneműt akarsz akkor a nyári munkáddal megkeresett pénzből vegyél magadnak,és így nem vitázol apáddal..

2010. máj. 22. 20:33
 59/70 anonim ***** válasza:
96%
Nem az a bajom, hogy elkaphatok valamit, csak egyszerűen nem akarok olyan melltarót vagy bugyit hordani, amit előttem más viselt. Egyéb ruhákkal semmi bajom, mondom, hogy sok ilyen cuccom van, de én rosszul érezném magam más melltartójában. Ezt meg vagy elfogadja valaki, vagy nem.
2010. máj. 22. 20:33
 60/70 anonim ***** válasza:
62%

Szégyellheti magát a sok ember, aki ilyen csúnyán lehord egy gyereket.

Igenis vannak olyan méretű és formájú mellek, amiket a kínais melltartó nem tart meg. Onnan tudom, hogy én is ebben a helyzetben vagyok.

Kedves kérdező! Nincsenek nagy igényeid, főleg, ha az apukád hobbija a telefonvásárlás. Egy 4-5ezres márkásabb melltartó egyáltalán nem luxus. Én inkább azt sajnálom, hogy az anyukád elhajt ebben a nagyon is női témában. Nyilvánvaló, hogy egy férfinek fingja sincs, hogy milyen az élet két lengőteherrel a mellkasán. Ha egy napra cserélne veled, tutira megvenné a húszezrest is.

Mert igenis valakinek nem jó a kínai!

2010. máj. 22. 21:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!