Villanyszámla. Kikapcsolják (? )
Remélem azért tanultok ebből a helyzetből.
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
Ez a válasz 40%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:23
Kedves 6 old. negyedik válaszadó. Nehogy azt hidd már hogy 100 ezer forinttól hú de gazdag valaki, mert a felét elviszi a rezsi, másikat pedig a kaja stb., és akkor nem számoltuk bele amit költeni kell a sulira. Nem hiszem hogy te bárkit kioktathatnál hogy kellene csinálni, bárki kerülhet ilyen helyzetbe, és nem lehurrogni kell a másikat, ha nem tudsz segíteni, legalább ne oktasd ki. Semmi jogod kérdőre vonni, mert nem kölcsönkért tőled, és gondolom nem is tudnál segíteni. 100 ezer ft.-ból amúgyse tud 200 ezret kifizetni, gondolom ezt te is ki tudod számolni. Amúgy ha hosszabb tartozás lenne, 60 nap tartozásnál már kikapcsolják az áramot. Nagyon okos.
Így van,JOGOS! Ott a pont :)
Örülj neki,rakd össze 2kezed,hogy te még nem kerültél ilyen nyamvadt helyzetbe,ami szörnyen megalázó és ez a szituáció kettéhúzza a napjaidat. Gondolj bele:se tv,se bojler ezáltál nuku meleg víz,amit gondolom melegíteni kell! Bármit is csinál. stb....úgyhogy csitu,mélyen hallgass!
Már alig vártam hogy visszaszóljatok...
Nem azt írtam hogy akinek 100 ezre van az gazdag.
Arra akartam utalni, hogy akkor valószínűleg nagyon rosszul gazdálkodnak a pénzükkel.
Mert ha más kijön ennyiből, akkor nekik is megy. de persze a kaja, az vajas kenyér, meg lekváros kenyér. Hús talán havonta egyszer ha van. És az első ami ki van fizetve az a számla. Szórakozás, ruházkodás nincs.
A lánya felsőoktatásban van, biztos kap szociális támogatást, és diákmunkára is el tud járni (ha akar persze).
A 40 ezer az oké túlzás volt, ott tévedtem talán egy 10-et, 15-öt.
Lehet már nincs nála áram..,azért nem reflektál...:/
KEDVES LEHURROGÓK, NEM KÍVÁNOM NEKTEK, HOGY VALAHA IS OLYAN PROBLÉMÁitok LEGYENek, HOGY NE TUDJÁTOK KIFIZETNI A SZÁMLÁTOKAT.
Amúgy néztétek már miből áll a villanyszámla? Már elsőre ott a rendszerhasználati díj, ami majdnem ötezer forint, és még nem használtál áramot. Ha késedelemben van a tulaj, már rávágják a kamatot, + késedelmi kamat+ kikapcs.dij+visszakapcsolási díj. Ha nem jutnak be a házba, akkor másképp kapcsolják le az áramot az plusz pénz. Ha viszont ők tartoznak, nem fizetnek neked kamatot.
Nem kívánom senkinek, még a kedves hurrogóknak se, hogy elveszítsék a párjukat, mert ha még létminimumon is éltek, ott a párod, ketten viselitek a terhet, és nem egyedül. Édesapám egyedül nevelt fel minket a tesómmal, mert anyukánk elhunyt mikor 11 éves voltam. Hidd el nem egy leányálom. Gondolkodj el mielőtt mást kioktatnál. Gondolom a kérdező se rántott húst eszik minden nap, és azért nem fizette be a számlát. Ha nem eszel, nem tudsz dolgozni, ha nem dolgozol nem fizetsz számlát. Lebetegedsz mert ráment az egészséged, meghalsz, a gyereked nyakába szakad a gyász, a háztartás stb, ne beszélj magas lóról.
Mi van??????Én nem is lehurrogtam,csak aggodalmamat fejeztem ki,hogy lehet ezért nem tud irni,mert kikapcsolták már az áramot!Ne keverd már itt a kakit te okostojás!!
Persze , aggodalmadat, épp hogy a perjel helyett nem mosoly jelet írtál. Haha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!