Villanyszámla. Kikapcsolják (? )
Figyelt kérdés
Nem tudtam összeszedni 200ezret gyorsban,ma volt a határidő.Holnap kikapcsolják már egyből?A lányomnak vizsga időszaka van,egyedűl nevelem,60ezer ftos a fizetésem,és a főnököm sem segített akinél 15 éve dolgozom:(Mit tehetnék?2010. máj. 20. 22:38
1/75 anonim válasza:
Valakitől nem tudsz kölcsön kérni?Ez végrehajtós ügy?
2/75 anonim válasza:
Ha ma volt a fizetési határidő,akkor még nem kapcsolják ki. Először még küldenek felszólítást,utána megint kldenek egy levelet,amiben megírják,hogy mikor mennek kikapcsolni. Úgyhogy még van időd!!!
3/75 anonim válasza:
Szerintem holnap menj be a szolgáltatóhoz tárgyalni..de egyből szerintem még nem fogják.
4/75 anonim válasza:
menj be az önkormányzathoz. igényelj támogatást. kifizetik kb 80 százalékát, ha megfelelsz a feltételeknek. egyszer velem is volt ilyen, 130ezres tartozásom volt, kifizettem 20 vagy 30ezret, s hál Istennek segítettek a többiben!! ez is ritka úgy érzem, hogy így tud segíteni az állam!
5/75 anonim válasza:
Én szeélyesen bemennék hozzájuk, és szociális helyzetemre való tekintettel kérnék részletfizetést. Remélem sikerrel jársz.
6/75 anonim válasza:
Az a kaki,hogy ha kikapcsolják,még a visszakapcsolásért is fizetni kell,a 200 e ft-on felül!Kivánom,járj szerencsével!!!
7/75 anonim válasza:
Hogy jött össze 200 ezres tartozás? Mióta nem fizettél? Gondolom nem egy hónappal és nem egy csekkel vagy elmaradva, az nem lehet ennyi, hacsak nem egy gyárat üzemeltetsz...
8/75 A kérdező kommentje:
Teljesen egyedűl vagyok az életemben,férjem már rég meghalt,testvéreim nincsenek,édesanyámék meghaltak,anyósék is:(59 éves vagyok és takarítóként dolgozok.Próbáltam gyorskölcsönt de nem engedélyezték.Küldtek egy levelet kb másfél hete,ez valami 2008as hátralék,azt írták a levélben,hogy 20.a a határidő,és hogy felbontották a szerződést velem.És,hogy majd újat kell írni.Nem írták bele,hogy mikor kapcsolják ki,soha nem kerültem iylen helyzetbe,és teljesen váratlanul ért:(Tehát akkor most még van időm?Nem tudom mit csinálok,ha a 3 napos ünnepre itt maradunk áram nélkül.Pórbáltam ismerősöktől,senki nem ad.
2010. máj. 20. 22:47
9/75 anonim válasza:
Szia!
Nekünk most volt kikapcsolva! Vagyis múlt héten lett visszakapcsolva :) Én tudom ami a dörgés.
De először is,hogy lett az 200ezer Ft??? :O Én a miénket sokaltam ami 102 volt.
10/75 anonim válasza:
Próbálj akkor részletfizetést kérni!!Mond meg,hogy nem állsz úgy anyagilag,hogy egy összegben ki tudod fizetni,ha van bennük egy kis emberség,akkor belemennek a részletfizetésbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!