Villanyszámla. Kikapcsolják (? )
ne telefonon kérdezd meg, hanem személyesen menj be az ügyfélszolgálatra!
ott meg tudják mutatni, hogy honnan torlódik a tartozásod.
ha 2008-tól, akkor arról már rengeteg felszólítást kaptál...biztosan nem ez az első.
Nem tudom, h írták.e már, nem olvastam el az összes választ, de nem kapcsolják ki egy esetben, ha valamennyit törlesztesz, 1000-2000 Ft befizetés után sem kapcsolják ki, van erre egy jogszabály, pontosan nem tudom, valami olyasmi, h jóhiszeműség.
Ha látják, h törleszteni akarsz, mindegy, h mekkora összeggel, nem kapcsolnak.
Én így törlesztem a közjegyzői díjat, egy haláleset után.
Tényleg mi van az árvaságival?
Már ne is haragudj de ha jól tudom az is valami 40 ezer forint körül van havonta, egészen addig amíg a gyerek tanul.
Plusz a te 60 ezres fizud, az már 100 ezer ft, két embernek, s az bizony már nem is rossz, főleg ilyen gazdasági helyzetben.
Mi létminimum alatt élünk. S bizony minden egyes fillért megbecsülünk, többször is meggondoljuk mire költjük.
Remélem azért tanultok ebből a helyzetből.
Felénk az ÉMÁSz nem vár 1 hónapot sem a felszólítással. Akkor adnak 8 napot, hogy befizesd, ha nem akkor jön a következő levél, hogy melyik időintervallumban kapcsolják ki a villanyt (15. és 20. nap a levél kézhezvételétől számítva) Plussz persze a kamatok. És ez tízezer forint alatti számlánál is így van.
De hogy nem vette észre a szolgáltató, hogy 2008-as tartozás van? Több mint egy évig fel sem tűnt nekik?
Elő kell szedned a régi számlákat és csekkeket (vagy bankszámla kivonatokat) és megnézned az óraállásokat, a számlázásokat és a befizetéseket.
Ja, hétfő munkaszüneti nap, az ügyfélszolgálatok nincsenek nyitva, csak hibabejelentést lehet tenni az ügyeleten, de ügyet intézni nem lehet.
Sokat segítene, ha átnéznéd a fogyasztóidat otthon és amit lehet kikapcsolnál a fogyasztásból...
A mi családunk pl 2500 ft- ot fizet villanyra... Igaz nincs TV, mikro és más áramzabáló cuccos.
Számítógép helyett ezért van laptom mert töredékét fogyasztja...
áramtakarékos izzók...
hűtő, mosógép A++ os takarékos besorolású.
És kifújt. Nekünk így jön össze a havi 2500 ft költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!