Elengednéd a 14 éves lányodat?
Én vagyok a 14 éves lány.a helyzet az,hogy van egy nagyon jó barátom akinek van autója,meg autós társasága de ez most mindegy.szóval,a srác szeretné,hogy beüljek mellé és kocsikázunk pár kört a városba meg dumálgatunk,de anyukám nem enged el,mert "mivan ha bjom lesz,akkor ő lesz a felelős,ő engedett el".Mondtam neki már csomószor,hogy nem szokott száguldozni,nem azért van autója,hogy összetörje.De anyu nem enged.Azóta kideült,hogy anyum testvére ismeri a jó barátomat.Sőt,anyu is látta már.De,nem pedig egyszer már megígérte,hogy elenged vele.Sőt engedett is már el vele,csak én pont 39 fokos lázzal feküdtem itthon.
2 kérdésem lenne:-Te elengednéd a lányodat?
-hogy vegyem rá anyut,hogy elengedjen?
14L (a srác Pedig 20 éves)
Nem.
Egyébként mit szól a barátod hozzá,hogy egy 20 éves pasival akarsz kocsikázni?
már nem a barátom :'(
de ez most nem is ide tartozik
tudja hogy jó barátok vagyunk,és hogy szeretnék vele menni...a szüzességemet nyilván nem venné el mert nem engedném és ezt ős is megértené..
és max 40-50-60 al szokott menni ha ül mellette valaki :)
nyilván 40-el megy ha ül mellette valaki... :)
egyébként nyugodtan üljetek be egy kávézóba, egyrészt egy üdítőre 300 Ft-ot kibír, de ha meg nem akarod hogy helyetted fizessen, hát te fizeted a magadét. autós bandák, meg éjszaka nincs senki az utakon... aha én, meg a többiek, meg édesanyád biztosan most jöttünk a falvédőről hogy a srác az autós bandájával az üres utakon éjszaka!!! (mit akarsz te egyébként is éjszaka?) 40-el megy. hát persze :)
meg milyen rendes hogy nem akarja elvenni a szüzességed :D
messzire kerüld el az ilyen fiúkat, nem normális, hogy egy ilyen korú srác a te korosztályodat fűzi.
ma 16:38
hagytudjam már jobban :D:D:D
szoktam éjfélig v 1-2 ig bent lenni városba..csak akkor versenyezgetnek:D
csak kb-ra mondtam egy értéket..de ha ül mellette vki nem szokott gyorsan menni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!