Elengednéd 17 éves lányodat a Balaton Soundra?
Figyelt kérdés
A barátommal mennék, meg a legjobb barátnőm társaságával, meg a legjobb barátommal. Anyunak már említettem, de még gondolkodik (nem a pénz miatt). Szülők, ti elengednétek lányotokat?2011. máj. 20. 18:49
1/9 anonim válasza:
Nem. Tudom, hogy egy 17 éves lány már nem gyerek, de eleget fesztiváloztam ahhoz, hogy tudjam, még nem oda való. Pár évvel később elengedném.
2/9 anonim válasza:
Mennyi ideig tart ez (én nem tudom) napokig, ilyen sátoros móka?
A barátod elfogadott barát, tehát már túl vagytok azon a részen hogy szüzeség elvesztése (amiről anyukád tud) és a barát feljárhat hozzád?
Ha ilyen szinten ismerném a barátod és valamennyire a baráti köröd akkor feltehetőleg igen.
Egyéb esetben nem, illetve ha ez egy napos móka akkor elképzelhető hogy levinnélek benneteket és bevárnám mig vége, majd haza is vinnélek (persze nem lennék ott veletek a bulin).
3/9 A kérdező kommentje:
Nyaralónkban lennénk és hetibérletet váltanánk. Barátomat, meg barátaimat is ismeri és szimpatikusak Neki.
2011. máj. 20. 18:59
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy még gyerek vagyok, de Anyunak eddig nem nagyon volt rám panasza. Szeretném, ha idén elengedne.
2011. máj. 20. 19:00
5/9 anonim válasza:
max, ha 18 leszel. Addig legyél "jó kislány"
6/9 anonim válasza:
sztem nem jó mindent a 18. szülinaphoz kötni..vki lehet sokkal érettebb már 15-16 évesen, de lehet vki idióta 20 évesen is. Ha tényleg ilyen jóban vagy anyuddal,akkor elengednélek. Addig is tényleg viselkedj jól otthon, tegyél a kedvére stb és sztem elenged:)
7/9 anonim válasza:
Bár még csak 19 éves vagyok de elengedném és engem is elengedtek volna a szüleim ha tartottam volna ilyesmire igényt. Főleg úgy, hogy ismerem a baráti társaságot. De a lelkére kötném a lányomnak, hogy tényleg mindig menjenek vissza aludni a nyaralóba és ne részegedjen le!!!
L/19
8/9 anonim válasza:
Engem 16 fölött bárhová elengedtek, mert bizonyítottam, hogy bízhatnak bennem. Húgomat 15 évesen, mert mentem vele és vigyáztunk egymásra.. Szóval ha tapasztalt vagy ezen a téren, tudsz vigyázni magadra, nem engeded, hogy belevigyenek valami hülyeségbe, akkor én engednélek, de az nem jelenti azt, hogy nem aggódnék érted. Máshol voltatok már több napra? Ez is közrejátszhat a döntésben..
9/9 anonim válasza:
Nekem 16 évesen mondták a szüleim hogy elmehetek több napra is haverjaimmal sátrazni vagy ilyesmi, természetesen ez a viselkedésedtől függ, meg milyen társasággal mész le. Én elengednélek mert szerintem elég nagy vagy már hogy tudj vigyázni magadra, és ezt egy 17 éves lánynak igazán meg lehetne engedni főleg ha van biztos szállás ahol tudnak aludni, így azt mondom oké mert itt az idő arra hogy egyedül utazzon kicsit messzebbre a szüleitől, én ezt így gondolom. Szerintem elfog engedni, de azt ne várd el tölle hogy ne hívogasson állandóan és ne aggódjon érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!