Mi lehet a battyammal?
16 eves a battyam.. ha nem az van amit o szeretne akkor mindennek elmondd engem (csunyan) es meg is ut..
Mindig .csunya szavakat mondd ram.. pedig semmi oka ra mert nem csinalok olyat 14 eves vagyok...
Nagyon rossz ha itthon kell lennem de mast nem tudok :(
Nem olyan regen anyukamnak is neki ment.. anyukam megkerte valamire neki ez nem tettszett ezert flegmazott kiabalt.. majd anyukam ideges lett es pofon vagta.. de battyam meg nagyobbat vagott neki. Majd neki esett anyukamnak..:/ aztan probaltam kozejuk allni mert battyam terddel anyukam nyakan volt kb.. de en is kaptam hogy "ne ugassak bele"
Gyulolok itthon lenni...
Senkinek nem merek errol beszelni..
mitol csinalhatja ezt? Es nekem mit kellene tennem?
Engem bant legtobbet. Foleg ha anyukam dolgozik es ketten vagyunk itthon :(
Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat (OKIT)
Telefon: 06/80-20-55-20 (éjjel-nappal)
www.bantalmazas.hu
e-mail: okit@ncsszi.hu
Az ország egész területéről ingyenesen hívható Telefonszolgálat a hozzátartozók közötti erőszak (párkapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás, illetve a háztartáson belül a rokonok, családtagok által elkövetett erőszak), prostitúció- és emberkereskedelem áldozatainak segítésével foglalkozik.
Apád hol van ?
Mondd az anyukádnak, hogy kérje a helyi családsegítő segítségét. Tudod ők kapcsolatban vannak a gyámhatósággal is, majd azok kimennek aztán elkapják a tesód grabancát ! Vagy elküldik gyógykezelésre + kivizsgálásra egy idegklinikára, de az is elképzelhető, hogy elviszik a francba intézetbe. Megérdemelné a kis sz a r os !!!
Ha battyamat elviszik intezetbe akkor engem is...
En errol nem merek senkinek beszelni....!!!
Anyukamat nem bantja mindig :)
Az nagyon nagyon ritka.
Inkabb engem ha nem is mindennap de egy heten 3-4 alkalommal bittosan :)
Koszonom az eddigi kommenteket
Jó akkor ne tegyetek semmit, előbb v. utóbb úgy is börtönbe fog kikötni a bátyád.
Aki otthon neki támad az anyjának, a testvérének, a családjának és nincs leverve 16 évesen a földre, kezét lábát kéne eltörni, az olyan nagy lovon érzi magát és olyan abnormálisan fejlődik a személyisége, hogy az utcán idegen emberekkel szemben is megfogja ezt engedni magának + betör, lop, csal, hazudozik, stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!