Melyik spanyol férfinév tetszik legjobban az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
nov. 17. 22:33
A kérdező szavazást indított:
Rafael.
Ramon.
Ramiro.
Raul.
Ricardo.
Rodrigo.
37 szavazat
1/7 anonim válasza:
Jaj egyes dugulj már el. Lehet Spanyolországban laknak, ott születik a kisfiú és spanyol nevet akarnak választani. A Rafael elterjedt még Fr-ben is. Az én kislányom neve Elena, Magyarországon romák adják de pont tojom le mert nem ott élek.
2/7 anonim válasza:
Meg lehet kövezni, de nekem nagyon tetszik a Rafael és a Ramiro is.
3/7 anonim válasza:
Ha spanyol nyelvterületen adják a nevet, akkor bármelyik, ha nem, akkor kínos
4/7 anonim válasza:
megértem a hármast mire céloz, de akkor sem önmagában a név kínos, hanem az a viselkedésminta,amit a név viselője jelképez(het)
5/7 anonim válasza:
Hát nem célzok én semmire, csak azt mondom, hogy legyünk toleránsak azokkal szemben is, akik romantikus elvágyódásukban mondjuk ráolvasásszerűen a Szamanta nevet adják gyermeküknek, azt remélve, hogy akkor majd gazdag férje lesz. De ha magyar nőként a latin világból jön a férjem, akkor simán értelmezhető a spanyol névválasztás
7/7 anonim válasza:
Hmm hát ezek közül a Rafael, a Rafello édesség miatt ez a legszimpibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!