Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a felháborodásom?

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
Kaptam ma egy tábla milka max csokit, és a testvérem egyből követelt belőle 1 csíkot, húgom is vett belőle, majd apám, aki mégcsak nem is szereti azt, direkt vett belőle. Mikor múltkor vettem magamnak egyet akkor nem adtam a többieknek erre óriási veszekedés lett belőle! Muszály mindenkinek adnom és nekem nagyon kevés marad.
ma 15:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Nálam mindig alap volt, hogy körbekínálok mindenkit. Ha te nem szeretnél adni, egyszerűen ne vedd elő előttük, vidd be a szobádba és edd meg ott. Nem kell ehhez agysebésznek lenni...
ma 15:45
 2/18 A kérdező kommentje:
Úgy kaptam a rokonoktól, hogy a szüleim látták és báttyámmal közös szobám van
ma 15:49
 3/18 abigel0000 válasza:
60%
Én mindig mindenkivel meg osztom amit akpok mert én köcsökségnek tartom ha egyedül eszi meg valaki nem gondolva másokra. Anyukád is és az apád is eltart téged, dolgozik, hogy neked jobb legyen és, hogy meg tudj élni de ha neked fáj meg osztani velük amid van úgy, hogy közben ők is meg osztják (gondolom) veled amijük van akkkor edd meg egy el dugott helyen, a szobádban vagy bárhol máshol és legyél boldog vele.
ma 15:52
 4/18 anonim ***** válasza:
58%
Ilyen irigy természetű vagy? És ha holnap ebédnél neked nem tálalnak?
ma 15:54
 5/18 anonim ***** válasza:
69%

A jelenséget osztozkodásnak hívják. Testvérek között gyakori, hogy megosztják egymással a kapott édességet. Jellemzően kölcsönös tevékenység.

Ha húgod kap csokit, akkor szokott adni belőle neked és a bátyádnak?

Ha bátyád kap csokit, akkor szokott adni belőle neked és a húgodnak?

ma 16:04
 6/18 A kérdező kommentje:
#5 nem szoktak adni
ma 16:09
 7/18 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem jogos. Alap, hogy az ilyesmit elosztják a családtagok. Ha a testvéreid felé ez nem elvárás a szüleid részéről, inkább az a probléma.
ma 16:16
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy mi vagyunk rosszul bekötve, de a húgommal mi mindig megkínáltuk egymás és a szüleinket. Még akkor is, ha pl csak egy db szaloncukor maradt a végén. Képesek voltunk ketté vágni, ha éppen az volt az utolsó.
ma 16:31
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
Istenem hát akkor edd meg egyedül a szobádban, vagy mielőtt hazaérsz nyomd be a buszon. Azért ez nem olyan bonyolult probléma. Meg most olvasom hogy milka max-ot kaptál, ami olyan bazi nagy hogyha mindenkinek adsz 1 sort még akkor is megmarad neked egy szép mennyiség.
ma 16:46
 10/18 anonim ***** válasza:
74%
Én mindig is jószívű voltam, ha kaptam valamit, alap, hogy megkínáltam belőle a kishúgomat meg a szüleimet. De felnőttként is a kollégákat vagy barátokat, akik épp a környezetemben vannak. Nem kell fösvénynek meg önzőnek lenni.
ma 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!