Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a felháborodásom?

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
Kaptam ma egy tábla milka max csokit, és a testvérem egyből követelt belőle 1 csíkot, húgom is vett belőle, majd apám, aki mégcsak nem is szereti azt, direkt vett belőle. Mikor múltkor vettem magamnak egyet akkor nem adtam a többieknek erre óriási veszekedés lett belőle! Muszály mindenkinek adnom és nekem nagyon kevés marad.
nov. 17. 15:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
Akkor ezek szerint én rosszul vagyok bekötve, mert nem követelnék olyanból amit más kapott.
nov. 17. 16:53
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Miert nem vesznek a primitiv kovetelozes helyett maguknak? Nem adtam volna! Tanuljanak meg viselkedni! 😈🤷‍♀️
nov. 17. 16:59
 13/22 anonim ***** válasza:
96%

Ha ők sem szoktak adni neked az övékből, akkor neked sem kellene adnod nekik a tiédből. Ez így lenne korrekt. Ez esetben a felhánorodásod jogos.

(Tanuld meg tőlük, hogy hogyan csinálják azt, hogy ne kelljen adniuk az övékből. Eldugják? Dugd el te is. Nemet mondanak, ha kérsz az övékből? Mondj nemet te is, ha kérnek a tiédből.)

nov. 17. 17:04
 14/22 anonim ***** válasza:
97%

En ertem a kerdezot, bar egyke vagyok, talan ezert. Viszont 2 gyerekem van es ha az egyik kap csokit, akkor a masik is.

Es amugy meg egyaltalan nem muszaj osztozkodni, ha nem akarnak.

nov. 17. 17:15
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
Kértek, követeltek vagy szó nélkül kiszolgálták magukat? A kérés szerintem természetes, családtagok vagytok. A követelés nagyon gáz, testvérnek már csak nevelő célzattal sem adnék. Az önkiszolgáló mód sincs rendben, de nálunk például előfordult. Igaz, tudták, hogy úgyis adnék belőle, ők is adtak a sajátjukból, mértékkel vettek és én sem haragudtam érte.
nov. 17. 17:35
 16/22 anonim ***** válasza:
31%

Aki a muszáj szót ly-nal írja, az nálam minden rosszat megérdemel az élettől 😂😂

Lényeg a lényeg: egyél titokban csokit! Ilyen egyszerű. Ez minden közösségben így van, hogy rájárnak egymás nasijára. Nálatok még egész jó a helyzet, hogy szólnak róla, ha vesznek belőle. Máshol ez sincs ám meg...

nov. 17. 18:02
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

#16 ne már. Azért nem érdemel rosszat, mert nem tud helyesen írni.

Kérdező, ha nálatok nem szokás az osztozkodás, legközelebb mondj nemet a követelőzésre.

nov. 17. 18:24
 18/22 anonim ***** válasza:
7%

#17 Tudatlanok beszélnek így, akik kifejezni sem képesek magukat értelmesen, csak káromkodással.

Szerintem a szülőknek kell úgy nevelni a gyereket, hogy természetes legyen a megosztás, ami a jövőben távolabbra is kihat.

nov. 17. 19:12
 19/22 A kérdező kommentje:

#15 / 17:35

Zsarolással követelték

nov. 17. 22:03
 20/22 anonim ***** válasza:
50%
Gergő, azért maradt neked is, nem?
nov. 17. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!