Jogos a felháborodásom?
Ha ők sem szoktak adni neked az övékből, akkor neked sem kellene adnod nekik a tiédből. Ez így lenne korrekt. Ez esetben a felhánorodásod jogos.
(Tanuld meg tőlük, hogy hogyan csinálják azt, hogy ne kelljen adniuk az övékből. Eldugják? Dugd el te is. Nemet mondanak, ha kérsz az övékből? Mondj nemet te is, ha kérnek a tiédből.)
En ertem a kerdezot, bar egyke vagyok, talan ezert. Viszont 2 gyerekem van es ha az egyik kap csokit, akkor a masik is.
Es amugy meg egyaltalan nem muszaj osztozkodni, ha nem akarnak.
Aki a muszáj szót ly-nal írja, az nálam minden rosszat megérdemel az élettől 😂😂
Lényeg a lényeg: egyél titokban csokit! Ilyen egyszerű. Ez minden közösségben így van, hogy rájárnak egymás nasijára. Nálatok még egész jó a helyzet, hogy szólnak róla, ha vesznek belőle. Máshol ez sincs ám meg...
#16 ne már. Azért nem érdemel rosszat, mert nem tud helyesen írni.
Kérdező, ha nálatok nem szokás az osztozkodás, legközelebb mondj nemet a követelőzésre.
#17 Tudatlanok beszélnek így, akik kifejezni sem képesek magukat értelmesen, csak káromkodással.
Szerintem a szülőknek kell úgy nevelni a gyereket, hogy természetes legyen a megosztás, ami a jövőben távolabbra is kihat.
#15 / 17:35
Zsarolással követelték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!