Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a felháborodásom?

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
Kaptam ma egy tábla milka max csokit, és a testvérem egyből követelt belőle 1 csíkot, húgom is vett belőle, majd apám, aki mégcsak nem is szereti azt, direkt vett belőle. Mikor múltkor vettem magamnak egyet akkor nem adtam a többieknek erre óriási veszekedés lett belőle! Muszály mindenkinek adnom és nekem nagyon kevés marad.
nov. 17. 15:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy a gyereket már kicsi korban meg kell tanítani az osztoszkodásra. Ha van egy tábla csoki valamennyit adni kell a tesóknak, szülőknek. Így illik és kész.Ez alól pedig senki sem kivétel. Max ha nem akarnak osztoszkodni, akkor eltitkolják...
nov. 19. 12:29
 22/22 Mendy98 ***** válasza:

Szerintem próbáld megbeszélni velük, hogy az nem oké, hogy neked mindig adnod kell, meg még zsarolnak is, de fordítva, te nem kapsz az övékből semmit.

Ha ez így marad, egyszerűen ne adj, a zsarolást pedig próbáld figyelmen kívül hagyni.

Ha nem látják, h csokid van, vagy ilyesmi, akkor dugd el, ameddig ők nem képesek veled osztoszkodni.

dec. 11. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!