Elítélnétek a családom helyében, ha megszegném a bátyámnak tett hagyatéki ígéretem?
2 éve hunyt el rákban, és úgy volt, hogy ő lesz a fiam keresztapja, de sajnos a születését követő harmadik napon már meghalt. Előtte adott nekem egy aranytömböt, aminek a mai eladási értéke valamivel több, mint 8 millió Ft. Csakhogy ahhoz a feltételhez kötötte, hogy csakis a gyerek taníttatására költhetem majd az egyetemi évei alatt. De a fiam még csak 2 éves, és az sem biztos, hogy majd tovább szeretne tanulni. Ráadasul most nagyon nagy szükségünk van a pénzre, ha december kozepéig nem fizetek be 140ezret, akkor lekapcsolják az áramot, és a providentnek is tartozunk 200ezerrel.
A probléma csak az, hogy a családom több tagja is tud az feltételről, és minden bizonnyal hamar kiderülne, hogy miből jutottam hirtelen pénzhez.
Igen, el.
Caros 3-400.000-et nem tudsz összekaparni, így világos, hogy hipp-hopp el fogod tapsolni mind a 8 misit. Aztán majd a gyerek megtudja a családtagoktól, és esélyes, hogy többé nem beszél veled, mert a pénz őt illetné, ha nem tanul, akkor kocsira, lakásra is jó volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!