Hogy lehet, vagy meg kell e bocsátani olyan testvérnek vagy anyának, aki olyat tett, amit már nem lehetne?
"Csak attól félek, hogy mi lesz, ha így fogjuk leélni az életünket, hogy nem beszélünk többet egymással. Sajnos olyan kapcsolat sosem lesz köztünk, amilyet szeretnék"
Mégis, MIÉRT? Miért félsz attól, hogy nem beszélnek többet veled azok, akik átvertek, kihasználtak, visszaéltek a jóhiszeműségeddel, és még nekik áll feljebb?
Nem más f@rkával verem a csalánt, én is megszakítottam a kapcsolatot a vér szerinti családommal, de egy percig nem sajnálom. A húgom egyszer a fejemhez vágta, hogy "mások előtt tegyünk úgy, mint egy család, mert úgy illik" - kiröhögtem és letiltottam.
Ilyen emberek, amilyennek a családodat leírod, nem kellenek az életedbe.
"Csak attól félek, hogy mi lesz, ha így fogjuk leélni az"
És az miért baj, ha úgyse kapsz tglük semmi jót?
Hogyan, miböl semmiztek ki? Lakásból? Vagy kölcsönt kértek töled? Konkrétan kik? Szülö, testvérek?
De
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!