Mit tudok csinálni Édesanyámmal?
Nem jó neki az életem, vidékre kötöztem a gyerekekkel, és vidéki életet folytatunk, gyerekek is szeretik sokat segítenek.
Anyám folyton .. minek költöztünk oda!
Putri a ház(van rajta újítani való, de szeretjük) parasztok élnek ott
(Mindenki nagyon rendes és segítőkész!)
Férjemet folytok kritizálja a gyerekeknek nem dolgozik(közös vállalkozast idítottunk és abba segít nekem es egész jól megy!)
Februárba halt meg Èdesapám az elött is neha mondogatta de apám elfogadta a döntésemes.
Anyám egyedül maradt. Egyedül él 80 éves. Ez lehet a demencia jele is?
Ott tartunk hogy mi nem beszélünk, Fiama vagy lanyomat át visszük egy egy hetvégere. Ott alszanak és megyünk ertük. Besetálnak es kisetálnak.
De a gyerekeknek is mondogatja a hülyeségeket! 13 éves a fiam 11 a lányom. Ott tartunk hogy a férjemnek semmi tiszteletet nem adnak sokkszor mert anyám ellene hangolja öket!
Fiamnak elveszi a kedvét az itt élestöl! Tehát befolyasolja őket!
2 -3 nap mkre vissza tér a kerékvágás!
Mit tehetnék?
Így egyedül marad, mert elmar minket magamellöl! Hogy menjenek így a gyerekek?
Megmondanám kerek perec hogy felnőttek vagytok, a ti döntésetek volt.
Ha neki nem tetszik és ennyire befolyásolja a gyerekeiteket is, akkor én tuti addig nem vinném át őket amíg nem változtat a hozzáállásán.
Ha nem tud, akkor meg forrjon otthon a saját levében...
Már bocs, de minek küldtök kiskamasz gyerekeket napokra egy 80 éves nyakába??
Elmennek egy délutánra látogatóba és annyi. Nem jó ez senkinek.
Igen, lehet az ellenségeskedés, paranoia a demencia első jele. Feledékenység, különösen térbeli tájékozódási képesség rosszabbodása nem volt?
A gyerekeiddel beszélgess el őszintén a mama viselkedéséről, de inkább az apró jelekre kellene felfigyelni, mint erre a szövegelésre.
Lehet egyedül van és fél.
Lehet valami olyat lát a férjedben amit te még nem, mert szerelmes vagy bele.
Neked meg a szerelem bevonja a fejed lila ködbe.
Én is figyelmeztetem a lányom mert aggódom érte, mert 9 hónapig hordtam a méhemben, kinyújtottam a hasam mint a kenguru es krvául nem mindegy hogy mi történik vele, miután csomó áldozatot hoztam érte!
Ő is mindig látja hogy igazam volt, igaz akkor amikor túl késő.
Anyád csak félt, aggódik. Semmi jele a demenciának.
De a helyesírásodból ítélve, jó helyen vagytok ott a putriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!