Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet csinálni egy olyan...

Mit lehet csinálni egy olyan húggal, aki ott szól be ahol tud, addig furkálódik amíg el nem sírom magam (persze nem előtte), mindig övé az utolsó szó, ocsmányul, tiszteletlenül beszél velem és édesanyámmal? ⬇️

Figyelt kérdés

A legjobb!!!

Mivel neki sok barátja van, feljogositva érzi magát arra, hogy bántson mivel nekem egy-kettő van. Bármelyik családtagnak mesélek a lányról akivel jóba lettem, elkezdi lefogyatékosozni, meg hogy zizi a csaj ilyesmiket mondd rá, miután egyszer találkozott vele.

Gyűlölöm! Tönkretesz! Szüleimre sem számíthatok, én vagyok a hibás a szemükben mivel hogy másfél évvel idősebb vagyok és hogy lehetnék okosabb. Mit tegyek??

2023. ápr. 12. 15:13
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem lesz jobb. Ha kerülöm és nem beszélek vele, csak talál valami témát hogy feszültséget generáljon.
2023. ápr. 12. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Hány évesek vagytok?

Nyilván felvág azzal, hogy ennyi ismerőse van, de ilyen stílussal nem hiszem, hogy sokáig meg maradnak mellette.

Ne foglalkozz vele, éld a saját életedet. Tudod, nem a mennyiség számít hanem a minőség. Tehát ne versenyezz vele hogy kinek mekkora az ismeretségi köre

2023. ápr. 12. 15:17
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
És magaddal mit szándékozol csinálni, hogy ne akadj ki egy fúrós kis pi.csa miatt? Semmi a kis liba ahhoz képest amit munkahelyen, vagy iskolában kaphatsz. Pont lecarnám hogy játssza az eszét ami nincs neki...
2023. ápr. 12. 15:22
 4/10 Metionin ***** válasza:
100%
Megadni neki azt a bizonyos jól irányzott pofont, amit anyukátok nem utalt ki neki idejében. Aztán szarni rá, az ilyenek előbb-utóbb mindig találkoznak valakivel, akinek náluk is nagyobb a pofája vagy akik nem fogják tűrni a beszólásait és alaposan elkenik a száját.
2023. ápr. 12. 15:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lépd át. Idő kérdése és nem csak a tolvajod, hanem a legnagyobb ellenséged lesz, ha neked jobban alakul az életed magánéletileg, mint neki. Az idő neked fog dolgozhni, mert mikor mindegyik szülő eltávozik, majd akkor megtanulja a leckét, milyen az, ha egyedül marad..mert az ilyen ember fog.
2023. ápr. 12. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Le kell szarni.
2023. ápr. 12. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Kötekedj vele Te is.
2023. ápr. 12. 22:22
 8/10 anonim válasza:
100%
Ajándékozz neki egy akkora pofont, hogy a fal adja a másikat neki.
2023. ápr. 12. 23:23
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Ignorálni.
2023. ápr. 13. 00:42
 10/10 anonim ***** válasza:
84%
Például legyél okosabb és szard le a kis libát.
2023. ápr. 13. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!