Mit mondanál a párodnak utolsó szó jogán az utolsó fél órában? (2 évig nem lesz kapcsolatotok, se net, se semmi, max levél)
Úgy nem várnék két évet, hogy semmiféle kapcsolat nem lesz köztünk két évig. Arra gondolnék, vagy az ő, vagy az én részemről ennyi idő után elmúlna a szerelem, hiszen azt ápolni kell, így az a tiszta, ha elbúcsúzunk.
Nem tudom, pár szóban hogyan mondanék el mindent, amit akarok, de talán pont azért, mert tökéletes volt, így köszönnénk el:
-Tudod...
-Tudom...
Nem mondanék semmit. Mi az, hogy az utolsó szó jogán?
Összebújnánk, ölelnénk egymást.
Olyat nem tudnék ígérni, hogy 2 évet várok.
Főleg, ha börtönbe megy. Akkor lehet, hogy már maga a tette ok lenne arra, hogy szakítsak vele. Nem ám még 2 évet várni.
Szerintem számít, hogy hova megy. Ha nörtönbe, akkor nem mondanék semmit, nekem nem fér bele, hogy egy börtönviselt emberrel legyek együtt.
Ha kiküldetésre, ilyesmire, akkor meg azt mondanám, hogy küldöm a levelet amint lehet, írjon ő is azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!