Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondanál a párodnak...

Mit mondanál a párodnak utolsó szó jogán az utolsó fél órában? (2 évig nem lesz kapcsolatotok, se net, se semmi, max levél)

Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 20:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
89%
"Ne hajolj le a szappanért!"
2015. nov. 24. 20:55
 12/36 anonim ***** válasza:
94%
Most vicc nélkül, mi lenne más, ha nem börtön? Milyen munka az ahol két éven át egyetlen nyamvadt szabadnap sincs, hogy átugorjon az ember a legközelebbi városba, vagy lemásszon a hegyről oda ahol van térerő? Ne vicceljünk már. =D
2015. nov. 24. 20:57
 13/36 anonim ***** válasza:
67%
.....vége lenne. nekem bortonviselt ember nem kéne. attol kulonb vagyol.
2015. nov. 24. 20:59
 14/36 anonim ***** válasza:
71%
Jó, azért 2 évet nem gyilkosságért adnak, hanem ilyen kisebb dolgokért, pl. okirathamisítás. Nálam még beleférne, ha utána megígéri, hogy nem csinálja többet.
2015. nov. 24. 21:00
 15/36 anonim ***** válasza:
14%

"Most vicc nélkül, mi lenne más, ha nem börtön? "

Miért, a börtönben van látogatás nem?

Viszont, ha a világ végére küldik ki esetleg katona?

Ott ahol se telefon, se net?

2015. nov. 24. 21:02
 16/36 anonim ***** válasza:
92%

Tuti börtönről van szó.

Ismerek olyat aki afrikai dzsungelbe ment kutatni valami ásványt hónapokra, de ő is haza tudott telefonálni hetente. A mai technológia mellett nincs olyan hely ahonnan ne lehetne telefonálni, főleg ha munkahelyről van szó, tuti megoldják valahogy a kapcsolattartást otthonnal.

Én azt mondanám, hogy találkozzunk 2 év múlva, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Természetesen leveleznénk közben, de ha összesodor másik férfival az élet, akkor megmondanám neki. Nem várhatja el h az ő hülyesége miatt én is abbahagyjam az életem, főleg ha én nem követtem el semmit.

2015. nov. 24. 21:05
 17/36 anonim ***** válasza:
67%

14: 2 év nagyon sok! Azt már komoly dolgokért adják!

Pl. ismerős súlyos testi sértésért 4 hónapot kapott, úgy hogy már volt börtönben, ami ugye nem enyhítő körülmény.

Akkor szerinted 2 évért nem valami durvát kellett tenni?

2015. nov. 24. 21:06
 18/36 anonim ***** válasza:
66%

Viszont, ha a világ végére küldik ki esetleg katona?

nincs ilyen. x honap után van pár hét szabadság. pl. ismeros most 7 honap jott haza, 1.5 honapra. majd megy vissza...hol Afrika, hol Guadeloupe...stb. stb. de mindig van szabadság...

2015. nov. 24. 21:06
 19/36 anonim ***** válasza:
77%
nagybátyám 2 évet kapott, mert halálra gázolt egy 3 éves kislányt....igaz, hogy a gyerekre nem figyelt senki, nagybátyám meg a megengedett 50-el gurult..na igy lett 2 év.
2015. nov. 24. 21:08
 20/36 anonim ***** válasza:
0%

Hogy szeretem és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ott folytassuk ahol abbahagytuk ha hazaér...

De a 2 év nagyon sok. Szeretem a barátom, de 2évet nem várnék rá... fél évet igen, de 2t nem

2015. nov. 24. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!