Mit mondanál a párodnak utolsó szó jogán az utolsó fél órában? (2 évig nem lesz kapcsolatotok, se net, se semmi, max levél)
"Írjál! Sokat."
Nem lenne lelkes, mert rég volt, amikor kezdődött a kapcsolatunk és gigaleveleket váltottunk (a rekordom egy 115 kilobyte-os email, 7 órán át írtam) s neki nem megy ez olyan automatikusan, mint nekem, de ha már nem látjuk egymást, a minimum, hogy sokat ír. Tud azért, irodalmi műveket és fórumhozzászólásokat ír hosszan, szerintem levelet is menne újra ;)
Nekem kell valami kommunikáció. Igazából 2 év külön elég sok lenne ma már... De ha muszáj, kibírható, hosszútávra tervezek a kedvessel.
Lehet nem a párja ment el 2 évre, hanem a kérdező.
Így várhatunk 2 évet mire megtudjuk hova. :D
Azt, hogy "szeretlek és várok rád". Mi az, hogy két évet nem tudok várni?
Drága Göncz Árpi bácsit '56 leverése után életfogytiglanira ítéleték, hat év múlva szabadult. Zsuzsa néni mégis várta, hűségesen. Na ez a szerelem és ez a szeretet ereje. Nekem ez a PÉLDA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!