Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondanál a párodnak...

Mit mondanál a párodnak utolsó szó jogán az utolsó fél órában? (2 évig nem lesz kapcsolatotok, se net, se semmi, max levél)

Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 20:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
96%

"Írjál! Sokat."

Nem lenne lelkes, mert rég volt, amikor kezdődött a kapcsolatunk és gigaleveleket váltottunk (a rekordom egy 115 kilobyte-os email, 7 órán át írtam) s neki nem megy ez olyan automatikusan, mint nekem, de ha már nem látjuk egymást, a minimum, hogy sokat ír. Tud azért, irodalmi műveket és fórumhozzászólásokat ír hosszan, szerintem levelet is menne újra ;)

Nekem kell valami kommunikáció. Igazából 2 év külön elég sok lenne ma már... De ha muszáj, kibírható, hosszútávra tervezek a kedvessel.

2015. nov. 24. 22:53
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem a párja ment el 2 évre, hanem a kérdező.

Így várhatunk 2 évet mire megtudjuk hova. :D

2015. nov. 24. 23:41
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, jót nevettem :D
2015. nov. 25. 07:52
 34/36 anonim ***** válasza:
64%
Érdekes kérdés. Én megpróbálnám a férjemet megvárni, (természetesen feltételezem, hogy nem börtönről van szó, és azon belül attól is függne, hogy mit tett) és attól is függne, hogy munka miatt megy valahova pl. katona vagy akármi. De nem mernék neki ígérni semmit, de megmondanám neki, hogy akárhogyan alakul a 2 évünk, keressen fel ha visszatért, és meglátjuk. Elmondanám neki, hogy mennyire szeretem, és hogy nagyon vigyázzon magára, és természetesen várnám a leveleket tőle!
2015. nov. 25. 09:28
 35/36 anonim ***** válasza:
67%
A börtönből naponta telefonálhatsz. Csak szólok...
2015. nov. 25. 09:51
 36/36 anonim ***** válasza:
96%

Azt, hogy "szeretlek és várok rád". Mi az, hogy két évet nem tudok várni?

Drága Göncz Árpi bácsit '56 leverése után életfogytiglanira ítéleték, hat év múlva szabadult. Zsuzsa néni mégis várta, hűségesen. Na ez a szerelem és ez a szeretet ereje. Nekem ez a PÉLDA.

2015. nov. 25. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!