Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Emlékszel rá mi az az utolsó...

Emlékszel rá mi az az utolsó szó, vagy mondat, amit az utolsó találkozásnál hallottál tőle, mielőtt elment örökre?

Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 20:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A nagyszüleim nem érték meg a születésem, a legnagyobb hatást rám a nagybátyám elvesztése tette gyerekkoromban. Utolsó emlékem róla, hogy áll az ablakon beözönlő késő őszi napfényben, fütyörészik, nyújtózkodik és nagyon boldog, amiért kiengedték aznap a kórházból. Azt mondták neki, jobban van. Másnap meghalt.
2014. nov. 25. 21:01
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

"Most meghalok."

Nagymamám, agyvérzés, tényleg meghalt.

2014. nov. 25. 21:04
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
....Sajnos nem -.- 12 éve történt ,akkor én már külön éltem ,több száz km -rel. Nagymamám már otthonban volt ,ritkán találkoztunk .. a haláláról is telefonon értesültem . Anyu viszont amíg él nem felejti el .. Nagymamámnál anyu épp bent volt látogatóban (abban az otthonban is dolgozott egyébként anyum) ,búcsúzkodott ,mondta mamámnak ,hogy majd estére jön ,mert éjszakára lesz beosztva .. mamám azt felelte ,addigra ő meghal . Igaza is lett ..mire beért dolgozni az otthonba ,a halálhírével fogadták . Ami még + durva ,hogy aznap volt anyu szülinapja ,mikor az ő anyukája elment ...
2014. nov. 25. 21:05
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
"Akkor kell elmennem, amikor már végre minden jó körülöttem"
2014. nov. 25. 21:05
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

A mamám : "Most már boldogan fogok meghalni, mert láthattalak."

2012.augusztus 2.-an láttam életemben először, 2013.januar. 2.-an volt ez az utolsó mondata, 16. születésnapom előtt 5 nappal.

2014. nov. 25. 21:11
 6/19 anonim ***** válasza:

Nem, de nem is akarok. Halála előtti 2 évében folyamatosan leépült.

Szerencsére az agyammal jól kijövünk, és nem is igen maradt meg (rossz) emlék erről az időszakról. Inkább régebbiek maradtak meg.

2014. nov. 25. 21:23
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Apukám hirtelen halt meg, 5 éves voltam, nem emlékszem mit mondott utoljára, de biztos valami szépet

Papám a kórházban halt meg 9éve, régóta bent volt, mi sajnos nem mehettünk be, anyától elbúcsúzott

A dédim 10éve ment el, nem emlékszem mit mondott, csak 7éves voltam

De az unokaöcsém mindig befeküdt melléaz ágyba, pedig már nem volt magánál, mégis addig tartotta magát, amíg az unokaöcsémet el nem hoztak tőle, egyből meg is halt

Nagymamámnak kb egy hete van hátra, nem volt soha jó kapcsolatunk, de azt hiszem, amit meg tudtam tenni, azt megtettem

Valószínű, hogy almában fog meghalni, tehát nem sok esély van a búcsúra, ami jó is

Szerintem nem az a fontos, hogy ki mit mondott utolsó alkalommal

A legfájóbb, hogy apukám elment, búcsú nélkül, de tudom hogy még mindig nagyon szeret, és büszke rám, és csak ez a fontos! Nem kellenek utolsó szavak!

2014. nov. 25. 23:21
 8/19 anonim ***** válasza:
"Ezt már nem tudják meggyógyítani."
2014. nov. 26. 09:54
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
"Nyáron kiviszem a kisunokámat gombászni, addigra már totyog." Aznap szólalt meg utoljára a nagypapám, pár nap múlva meghalt.
2014. nov. 26. 11:46
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi szomorú történetet! :-(

Na nem baj. Itt egy kicsit vidámabb válasz, bár más értelmezésben nézve a kérdést:

Amikor az ex asszony otthagyott, az utolsó mondata az volt:

"Te kis k*cs*g!"

És elment örökre. :-D

2014. nov. 27. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!