Emlékszel rá mi az az utolsó szó, vagy mondat, amit az utolsó találkozásnál hallottál tőle, mielőtt elment örökre?
"Most meghalok."
Nagymamám, agyvérzés, tényleg meghalt.
A mamám : "Most már boldogan fogok meghalni, mert láthattalak."
2012.augusztus 2.-an láttam életemben először, 2013.januar. 2.-an volt ez az utolsó mondata, 16. születésnapom előtt 5 nappal.
Nem, de nem is akarok. Halála előtti 2 évében folyamatosan leépült.
Szerencsére az agyammal jól kijövünk, és nem is igen maradt meg (rossz) emlék erről az időszakról. Inkább régebbiek maradtak meg.
Apukám hirtelen halt meg, 5 éves voltam, nem emlékszem mit mondott utoljára, de biztos valami szépet
Papám a kórházban halt meg 9éve, régóta bent volt, mi sajnos nem mehettünk be, anyától elbúcsúzott
A dédim 10éve ment el, nem emlékszem mit mondott, csak 7éves voltam
De az unokaöcsém mindig befeküdt melléaz ágyba, pedig már nem volt magánál, mégis addig tartotta magát, amíg az unokaöcsémet el nem hoztak tőle, egyből meg is halt
Nagymamámnak kb egy hete van hátra, nem volt soha jó kapcsolatunk, de azt hiszem, amit meg tudtam tenni, azt megtettem
Valószínű, hogy almában fog meghalni, tehát nem sok esély van a búcsúra, ami jó is
Szerintem nem az a fontos, hogy ki mit mondott utolsó alkalommal
A legfájóbb, hogy apukám elment, búcsú nélkül, de tudom hogy még mindig nagyon szeret, és büszke rám, és csak ez a fontos! Nem kellenek utolsó szavak!
Ennyi szomorú történetet! :-(
Na nem baj. Itt egy kicsit vidámabb válasz, bár más értelmezésben nézve a kérdést:
Amikor az ex asszony otthagyott, az utolsó mondata az volt:
"Te kis k*cs*g!"
És elment örökre. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!