Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő végén amikor lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő végén amikor lehet gratulálni a házaspárnak, van valami humoros szövegetek, valami vicces mondat, amit mondhatnék, amikor oda megyek gratulálni?

Figyelt kérdés
Csaj vagyok

2013. jún. 7. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

úgyse emlékeznek rá, feszültek, nem fogják érteni a poént, kellemetlen lesz...

egy "gratulálok" pont megteszi...

2013. jún. 7. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Én évtizedek óta mindig azzal megyek oda ilyenkor, hogy " tudok egy jó válóperes ügyvédet, megadjam a számát?" és hát eddig senkitől sem tapasztaltam, hogy zavarta volna a huszadik "gratulálok" után egy olyan duma, amin végre röhögni is lehet...
2013. jún. 7. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
94%

Felénk a végén szoktak ilyeneket mondani, már úgy a végén, hogy mikor mennek haza.

A szertartás végén a gratulációkor, akkor nem, mindenki csak puszi-puszi, gratulálok, és ez nem is baj, mert sorban áll a rokonság, ha mindenki leállna egyediskedni, meg poénkodni, akkor sose végeznénk.

Ez nem nagy poén, de nekem a kedvencem mindig az volt, aki így búcsúzott el, hogy "mégegyszer sok boldogságot, esztendőre apróságot!" :)

2013. jún. 7. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet őszinte részvétet is kívánni, de csak ha olyan a kapcsolat köztetek, inkább maradj a hagyományos sok boldogságnál.
2013. jún. 9. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy esküvőn épp azt mondta egy pasi előttem a vőlegénynek, "Most már mindegy". Ha közel állsz a menyasszonyhoz/vőlegényhez, akkor nyugodtan mondj valami poénosat.
2013. jún. 11. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!