Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Emlékszel rá mi az az utolsó...

Emlékszel rá mi az az utolsó szó, vagy mondat, amit az utolsó találkozásnál hallottál tőle, mielőtt elment örökre?

Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 20:57
1 2
 11/19 anonim válasza:

Amikor utoljára látott a nagymamám, sírt amikor készülődtünk haza. Sírva mondtam neki, hogy "Ne sírj, nem sokára haza jöhetsz!"

Csak angyalként térhetett már haza ..... :(

2014. nov. 29. 22:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Anyámat a kérdeztem a kórházban, a rák végstádiumában:

- Hogy vagy?

A válasza ez volt:

- Középrohadtul.

2014. nov. 30. 13:06
 13/19 anonim válasza:

Telefonon beszéltünk. Azt mondta:

"Akkor holnap kettőre ott vagyok az egyetemed előtt" Több, mint 4 órát vártam rá, mikor nem vette fel a telefont egyszer sem, még a munkahelyére is elmentem...

Másnap megtalálták a holttestét a Margitszigeten, Öngyilkos lett.

2014. nov. 30. 23:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan, mi volt az utolso mondata a nagypapamnak. Alzheimeres volt, igy amikor utoljara meglatogattuk a korhazban, mar alig volt 1-2 ertelmes mondata. Egy dologra viszont elesen emlekszem: megkerte a nagymamamat, hogy susson sutit az unokaknak. Papam ugyanis imadott sutogetni.
2014. dec. 1. 16:30
 15/19 anonim válasza:

Már nagyon rosszul beszélt. Csak ötödikre értettem meg az utolsó mondatát hozzám:

"Húzz!"

De mindig azt szoktam mondani, hogy utoljára azt mondta: "Várakozóban vagyok." Mind tudtuk, mire gondol.

2014. dec. 2. 16:21
 16/19 FelhasználóBp válasza:

Az én Nagypapám éppen adott egy kis pénzt (ahhoz képest, hogy akkor 26 múltam), mint "búcsúpénz", augusztus 20-ra...Öcsémnek is...Sosem láttam többé, váratlanul ment el, bár betegeskedett, de nem annyira, hogy már elmenjen:((

A Nagymamám, aki szerintem mindenkinél jobban szerette az unokáit, szintén váratlanul ment el, 15 év után is felfoghatatlan, utolsó képem, hogy leintegetett nekünk a folyosóról.Telefonon meg jó osztálykirándulást kívánt, amiről hazajöttem és már nem volt......

2014. dec. 3. 09:54
 17/19 anonim válasza:
Nem. Már alig volt pár értelmes szava a kórházban (papám). Ahogy kimentünk a kórteremből, anyukám elsírta magát (pedig apu apukája volt), én nem. Az nap éjjel kaptuk a telefont. Akkor sem sírtam (nagyon). Más nap apukám hazajött (arra a napra, am az ország másik végén lakik). A nyakába borulva sírtam. Utána megint nem sírtam. Ezután magamba fordultam. Pár hét múlva ballagtam (általánosból). Akkor még pár hónap... ma már csak sírva tudok rá gondolni. Én voltam a kedvenc unokája. Ezt ő mondta.
2014. dec. 9. 20:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem. Csak azt tudom, hogy 5en mentünk a kórházba nagymamámhoz. Nekem kint kellet maradni a kicsi unokatesómmal, intezívre nem engedték be. Másnap visszamentünk ketten anyukámmal. Kiküldtek, mert beteget hoztak, úgy jöttünk el, hogy elköszötnünk, majd jövünk vasárnap, anyák napjára. Kint mondtam anyukámnak, hogy én ha kell 2 órát várok, de vissza fogok menni. Így vártunk, visszamentünk beszélgettem vele, fogalmam nicns már mikről, talán a vizsgáimról, meg minden marhaságról, mint mindig. Elköszöntem tőle és arra emlékszem, hogy annyira megöleltem, mint még soha senkit az érzés, mikor átadod valahgoy a szereteted és te vagy a világon a legboldogabb. Legközelebb már nem tudtunk menni mert anyáknapján meghalt kora reggel. Lehet hülyén hangzik, de életem legszebb anyáknapja volt, a nyugalom, hogy már nem szenved a nagymamám és hogy jobb helyen van és hogy úgy köszönhettem el tőle, ahogy mindig is akartam. Mindenél jobban szeretem (igen, egy t-vel) a nagymamámat. :) Másik három nagyszülőm halálakor még ilyenre nem készültem fel, nagyon fiatal voltam.
2014. dec. 26. 00:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez szép volt utolsó ...Szeresd is Őt !!! :-)
2014. dec. 26. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!