Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mindig a nővéremé az utolsó...

Mindig a nővéremé az utolsó szó. Nem tudunk még beszélgetni sem. Ilyenkor mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Értsd, bármire. divat, csak úgy szép ahogy neki, fiúk, csak az ő ideáljai,mindenki mást lekritizál hogy milyen csűnya, tudomány, csak az ő érdeklődési területe, gyermekkori emlékek, csak amire ő emlékszik, a többit szerinte én csak kitaláltam, nem is volt csak mese, stb. Ja és mindig mindenben én vagyok a hibás. Ő tökéletes.

Szeretem a tesóm, de már nem annyira.

2014. febr. 7. 12:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Egy okoskodó tojás, igy akar magának értéket adni.
2014. febr. 7. 12:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Vagyis, neki én értéktelen vagyok ? Mindenestől ?
2014. febr. 7. 12:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy így értette a válaszoló. Szerintem így akarja a nővéred értékesnek feltüntetni saját magát mások szemében. Én ráhagynék mindent a helyedben a nővéredre, és nem vele beszélném meg az érdemi dolgokat.
2014. febr. 7. 13:02
 4/12 A kérdező kommentje:
neki tényleg van szépérzéke, jó film, zene tudomány stb érdeklődési köre. Ezzel nincs gond. A gond az, hogy mig én az övének tudok örülni, ő az enyémet állandóan kifogásolja, megkritizálja, és ja és ebben az egészben benne van az anyuval való ellenkezése. Amikor anyu mond valamit, akkor mihelyt anyu nem látja, ő már lázad is, és engem utál ha én nem.
2014. febr. 7. 13:26
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell vele foglalkozni! Öntelt és okoskodó!

Valószínűleg előbb-utóbb mindenhonnan ki fogják utálni és akkor TALÁN, de csak talán majd elgondolkodik, hogy vissza kéne venni az arcából!

2014. febr. 7. 13:35
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem erdemes itt panaszkodni, mert nem latjuk a masik oldalt, igy csak egy velemeny felol lehetne megitelni.

Meg kellene hallgatni a novered is.

2014. febr. 7. 13:37
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
6. Igazad van, de ezzel az erővel senki ne írjon ide senkiről és semmiről semmit, mert minden érmének két oldala van! :)
2014. febr. 7. 13:39
 8/12 A kérdező kommentje:
6-os válaszolónak : Ez nem panasz, az is lehetne ha úgy foglmaztam volna . Itt egy kérdés lett feltéve. Neked van olyan közeli ismerősöd, akit szeretsz, de mindig és mindenben övé az utolsó szó ?
2014. febr. 7. 13:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Tanuld meg, hogy lehet a tiéd is az utolsó szó.

ha beszélgetni akarsz vele, akkor javaslom, hogy erősebben képviseld a saját értékrednedet és nyugidtan szóld csak le az övét, vagy ha nem akarsz vele veszekedni, akkor hagyd magára. Az ilyen okoskodó, de roppantul buta ember mindig egyedül marad, és rendszerint a saját hibájából.

És nem, nem te vagy a hibás - csak szerinte! Ő nem tökéletes, csakl azt képzeli magáról. valójában egy átlagos, ostoba, szerencsétlen nárcisztikus liba. Már most elveszett ember, csak még nem tud róla. Ezt azért mondom, hogy te tudd. :)

2014. febr. 7. 14:14
 10/12 anonim ***** válasza:

9-es voltam.

"mihelyt anyu nem látja, ő már lázad is, és engem utál ha én nem."

Látod, hogy milyen gyenge a szerencsétlenje? Lázad, de nem az ellen, aki ellene kellene, és nem nyíltan, ahogyan kellene. Helyette áttolja rád az egész feszkót. Látod, hogy nem te vagy a hibás nem te vagy az értéktelen? :)

2014. febr. 7. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!