Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok csinálni Édesanyámmal?

Mit tudok csinálni Édesanyámmal?

Figyelt kérdés

Nem jó neki az életem, vidékre kötöztem a gyerekekkel, és vidéki életet folytatunk, gyerekek is szeretik sokat segítenek.

Anyám folyton .. minek költöztünk oda!

Putri a ház(van rajta újítani való, de szeretjük) parasztok élnek ott

(Mindenki nagyon rendes és segítőkész!)

Férjemet folytok kritizálja a gyerekeknek nem dolgozik(közös vállalkozast idítottunk és abba segít nekem es egész jól megy!)

Februárba halt meg Èdesapám az elött is neha mondogatta de apám elfogadta a döntésemes.

Anyám egyedül maradt. Egyedül él 80 éves. Ez lehet a demencia jele is?

Ott tartunk hogy mi nem beszélünk, Fiama vagy lanyomat át visszük egy egy hetvégere. Ott alszanak és megyünk ertük. Besetálnak es kisetálnak.

De a gyerekeknek is mondogatja a hülyeségeket! 13 éves a fiam 11 a lányom. Ott tartunk hogy a férjemnek semmi tiszteletet nem adnak sokkszor mert anyám ellene hangolja öket!

Fiamnak elveszi a kedvét az itt élestöl! Tehát befolyasolja őket!

2 -3 nap mkre vissza tér a kerékvágás!

Mit tehetnék?

Így egyedül marad, mert elmar minket magamellöl! Hogy menjenek így a gyerekek?

nov. 17. 19:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
52%
#10 te nem vagy normális
nov. 17. 23:33
 12/26 anonim ***** válasza:
20%

Gondolom mikor a lányod kezdi molesztálni a pasas es kezdi folyatni a nyálát rá, ahogy ilyen szép mozaikcsaládokban szokott lenni, te majd ebbe nem szólsz bele, nem véded meg a gyereked es nem is vagy majd hajlandó tudomásul venni!

Sajnos veled csak azutan bánik el, miután a gyerekeid már idegileg kicsinálta!

nov. 18. 07:33
 13/26 anonim ***** válasza:
21%
11, lhet, hogy a 10 stílusán van mit csiszolni, de jó eéllyel iagza van. A csaj futott falura az aktuális pasihoz, belekényszerítve a gyerekeket is, de persze az ő fejében minden szép és jó, aki más mond, azzal van baj. Nem ő lenne az első, aki így járt.
nov. 18. 07:36
 14/26 anonim ***** válasza:
41%

Feláldozta a gyerekeit, annyira ki volt éhezve a figyelemre, szexre. Sajnos a gyerekes anyák idejutnak, kétségbe van esve mert kora és kinézete miatt már nem kapnak utána és emiatt méltatlan kapcsolatokba bonyolódik, ahol pl lángyerekét molesztálják! De az se számít már!

Hol van a tartás, a méltóság ezekben a nőkben? A gyerekeik iránti szeretet?

Hol van a józanság?

A korunkat el kell fogadni es nem szabad méltatlan helyzetekbe kerülni, meg kell őrizni a hidegvért, mindenáron nem kell kapcsolat, egy gyerekes nő tudja mi a prioritás, sok bajtól kímélődik meg!

Én is egyedül nevelem a kamaszlányom es lemondtam pár férfiről, hogy ne engedjek a közelèbe potenciális rossz embert, de ezek az emberek nem veszteségek egyik sem! Egy jó kapcsolat kiépítéséhez és egymás kiismeréséhez évek kellenek, nem hetek es hónapok! A bizalom kiépítése időigényes!

nov. 18. 07:45
 15/26 anonim ***** válasza:
70%

"Mit tudok csinálni Édesanyámmal?" - Látogasd egyedül, és segíts neki, ha igényli.

"Nem jó neki az életem" - Nem baj. Az a fontos, hogy neked és a családodnak jó legyen.

nov. 18. 08:25
 16/26 A kérdező kommentje:

1, Nagyon szép helyen lakunk, gyerekeknek vannak barátaik, szeretnek itt élni, jó a közösség!

2, tiszta a levegő

3 ház nagyon szép

4 férjem rendes tisztességes ember!

Családszerető, imadja a gyerekeit és engem is. Mindent megtesz!

5 anyámnak az a baja hogy nem vagyunk már városiak!

6 amikor ott éltünk semmi idönk nem volt semmire, hajtottunk állandóan!

7 most nyugodt környezet, több idö mindenre, egészséges életmód,

nov. 18. 09:25
 17/26 anonim ***** válasza:
50%

Aha, azért megkérdezném a gyerekeket is, szeretnek a halál fszán élni és "sokat segíteni".

Én is így nőttem fel, és hidd el, nagyon szuper volt sokat segíteni, imádtam minden percét.

Oh, wait. Gyűlöltem, mint a szrt, főleg, mikor hétvégén pihenés, vagy a barátaimmal találkozás helyett "munka volt". És mindig volt..., épp szezontól függően.

A csodás közlekedésről nem is ejtek szót, és hogy mennyire könnyű volt pl bejárni egyetemre - hát... hajnali kelés. Csak mert apámék szerint milyen remek az élet az aggloerációban, nyugis és csendes.

nov. 18. 10:12
 18/26 anonim ***** válasza:
30%
Megnézném én azt a becsületes tisztességes embert, egy anya általában ha látja hogy a gyereke boldog, (nemcsak szexuálisan) akkor elégedett lesz es nyugodt hogy a lánya es unokái jó kezekben vannak!
nov. 18. 13:39
 19/26 anonim ***** válasza:
67%
12 milyen mozaikcsalád :D közösek a gyerekeik. Te honnan szedted, hogy a pasi nem a gyerekek apja? Meg az is érdekes, hogy rögtön molesztálni fog valaki egy gyereket, csak mert idősebb és férfi. Magadból indulsz ki?
nov. 18. 13:52
 20/26 anonim ***** válasza:
87%
Nem vinném anyádhoz a gyerekeket.
nov. 18. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!