Szerinted mit rontottak el a szüleid a nevelésedben? Mi az, amit te másképp csinálnál?
én nem értem, hogy miért jó neked, ha belémköthetsz.
remélem hogy ez a legnagyobb problémád az életben, hogy én ebbe a topicba írtam.
egyébként nem olvastam végig az összes választ, gondoltam, jó és rossz tapasztalatok vannak. az enyém a jók közé tartozik, nemtudom, miért fáj ez neked.
dicsekedni pedig nem szoktam, lehet hogy azért ez a szó jutott eszedbe mert hozzád közel áll ez a dolog, de nekem eszem ágában sem volt dicsekvésként írni, amit írtam.
az volt a kérdés, hogy "mi az,amit te másképp csinálnál?", erre az én válaszom az, hogy semmit. én mindent ugyanúgy fogok, ahogy a szüleim csinálták. ez is egy válasz. el kell fogadni, hogy van olyan ember is, aki az otthon látott jó példa szerint fogja nevelni a gyerekét, meg van olyan is, aki úgy véli, hogy a szülei valamit nem csináltak jót, ezért ő máshogy fogja.
szerencsére mind mások vagyunk, még jó hogy nem csak egyforma emberek szaladgálnak az utcákon.
tényleg nem értem hogy miért kötöttél belém, és miért gondolod, hogy ebbe a topicba csak rossz dolgokat lehet írni.
mindenesetre én itt a magam részéről lezárom a dolgot, nem szeretnék napokig elhúzódó értelmetlen vitákat.
Nekem nem fáj, sőt nem is igazán érdekel milyen volt a te sorsod. Csupán nem értem, ha téged megfelelően neveltek a szüleid mit keresel egy olyan topicban ahol kifejezetten a negatív tapasztalatokat osztják meg. Egyébként a kérdés pontosan így szólt: "Szerinted mit rontottak el a szüleid a nevelésedben? Mi az, amit te másképp csinálnál?" Értelemszerűen ha nem rontottak el akkor a kérdés értelmezhetetlen.
Részemről én is lezártnak tekintem a vitát. További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!