Szerinted mit rontottak el a szüleid a nevelésedben? Mi az, amit te másképp csinálnál?
16:44-es
Teljesen magamra ismertem azokból, amiket írtál...
Én voltam a legkisebb, engem elkényeztettek. Hagyták egymást kijátszani. Ha pénz kellett Apuhoz mentem, ha el akartam menni akkor Anyuhoz. Azóta elváltak (10éve) engem nagyon megviselt. A kapcsolataimban látom inkább kárát ennek:
Engem sem fogtak be házimunkára, ezért nem nagyon vagyok házias
Apám és Anyám nem éppen szépen beszéltek egymással mert erős egyéniség mind a kettő ezért én is ezt láttam ezt hittem normálisnak (ezen most próbálok változtatni!)
Inkább a hirtelen haragúság amit eltanultam, mert azzal el lehetett érni apámnak anyámnál mindent.
Tanulással nem volt gond, mert szerettem tanulni és elég jól is tanultam. A munka sem okoz gondot. Nekem a kapcsolatokkal van a gondom, meg nem ismerik a színeket:
Fekete és fehér nincs átmenet ezt is megtanultam. Ha szeretek akkor nagyon, ha gyűlölök akkor nagyon..
De vannak dolgok amiken nem változtatnék soha. Engem 100%ig önállóságra neveltek ezért el tudok intézni bármilyen hivatalos ügyet vagy akármit amit akarok...
Azért szeretem őket, de lehetett volna kicsit nyugisabb a légkör és a beszéd.
5. gyerekként születtem, és velem már nem foglalkozott anyu (5 éves korom óta egyedül nevelt) velem annyit,mint az idősebb testvéreimet, tanulásomra nem figyelt, nem érdekelte, se az ha tanulok, se az ha nem, szakmunkásképzőt nem tudtam elvégezni, 22 évesen érettségiztem és lett egy szakmám, de ezen kívűl nagyon elkényeztetett, mindent megkaptam amit csak akartam, és az én szemembe nem volt a pénznek értéke, sőt még sokszor most sincs.
Én azt csinálom (saját gyerekem van már), hogy figyelek a tanulására, de teret is adok neki, és napi 300 forintnál nem kap többet, ha tud tartalékoskodni hétvégére is jut neki pénz (hétvégén nem kap) barátnőzni, fagyizni, beülni valahova.
A lányom most 14 éves, én 39.
ma 16:47
Férfi...
"16:44-es
Teljesen magamra ismertem azokból, amiket írtál..."
Részvétem.
Hát hogy is irjam.Anyummal nem beszélek sokat a párkapcsolatomrol, inkább apummal.Itthon adnak munkát, de inkább magamtol csinálok mindent, bulizni persze nem engednek sokáig, de nem járok, mivel kapcsolatom van.Tanulást nem kérdezték Tőlem már jó pár éve.Itt ott annyi, hogy megtanultál?Nem törődöm az ilyen dolgokkal, ugy csinálom a dolgokat, hogy jó legyen, tanulok rendesen, jó jegyeim vannak, 1 évem van, utána már össze akarunk költözni a párommal, de ez nehéz lesz.Ettől félek.
Ebből talán ki tudsz jönni (remélem) hogy hogyan neveltek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!