Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A nokiások rontották el?

A nokiások rontották el?

Figyelt kérdés
Kihoztam a szervízből a telefonomat és azóta nem találom benne az energiatakarékos módot sem! Telefon neve: Nokia 5130 XPress music! Nem találom benne az. ener.tak. módot sehol sem! És azóta a hátlapja folyamatosan meleg! Nem hűl leh hanem egy folytában melegszik! Az oldlában lévő LED-es lámpákat csinálták meg! Ja és az aksi is reggel 10-kor feltöltöm és mostanra mér semmi sincs benne! Mi lehet a baja?
2011. aug. 13. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Vidd vissza és mond meg nekik, hogy ez így használhatatlan mióta "megcsinálták" és hogy oldják meg! Határozottan sorold fel mi a gáz és ne fogadd el ha azt mondják h nem ők voltak!

Remélem tudtam segíteni.

2011. aug. 13. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát! A legkisebb is számít! De köszi szépen megy a zöld pont! Még várok vele vagy 1-2 napot és utána visszaviszem! Egyébként ezt ma kezdte el csinálni! Tegnap még semmi baja nem volt de ma amint benyomtam kiírta, hogy rakjam fel a töltőre felraktamm, utána feltöltött leszedtem és már azóta ilyen meleg, most megint a töltőn van mert alig van rajta egység!
2011. aug. 13. 14:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet az, hogy be kell valamit pótolnia? kb 3 hétig nem volt nálam! (a nokiások elfelejtették felküldeni) Nem lehet az, hogy amikor bekapcslom akkor mindig naplóz vagy tölt valamit és most ez pótolja be?
2011. aug. 13. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Kétlem ez NEM normális!
2011. aug. 24. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!