Szerinted mit rontottak el a szüleid a nevelésedben? Mi az, amit te másképp csinálnál?
Azon túl, hogy öcsém a kedvenc, eszembe jutott még valami, ami szerintem (főleg manapság és több szempontból) rossz volt.
22 évesen dolgoztam először, 25 éves vagyok, és mostanra vették tudomásul, hogy felnőttem és dolgozom. Nem engedtek dolgozni, diákmunkát se, azt mondták, eltartanak, adnak zsebpénzt, én csak tanuljak. Miután a hallgatói jogviszonyom utolsó vizsgámmal le is járt, utána is sokat ellenkeztek, nagyon sok veszekedés volt emiatt, hogy én miért dolgozom, csak miután rájöttek, hogy ha államvizsgáig nem dolgozom (és hallgatói jogviszonyom sincs), nekik kell fizetni a TB-t, mert én miből... Persze nem mindegy, milyen munkát vállal el az ember gyereke, de azért ha a szülő mellette áll ebben, nagyon rosszul nem járhat (én sajnos magam kellett, hogy kitapossam, mit lehet elvállalni, és mit muszáj figyelni - semmi extra, csak kamu cégek, kamu munkák, kamu munkaszerződések, ha mellettem álltak volna már kezdetben, mikor először felmerült, hogy dolgozni akarok, és magam akarom megkeresni a zsebpénzt, most nem lenne egy munkaügyi vitám, ami már 1 éve húzódik...)
Mindent elrontottak...-.-"
Anyámnak inkább nem kéne gyereket vállalnia, mert csak üvöltözni tud és minden kis hiba után pofon.
Apám meg jár el más nőkhőz, néha még nekem is bemutatja őket, nekem meg kussolnom kell...-.-" Alig látom, napi 1 órát, pedig elviekben egy család vagyunk!
Most per pillanat úgy gondolom, hogy már ott elrontották, amikor összehoztak.
Na, egyébként azt, hogy apám egy alkoholista, és 13 voltam amikor elváltak, hamarabb kellett volna, anyám túl sokat tűrt.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!