Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a majdnem 15...

Elengednétek a majdnem 15 éves lányotokat hajnal 3-ig bulizni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 14:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
18%

ma 17:39

mért,nekem nem szabad?

leírta ide bárki is,hogy x év alatt ne írjon senki?

Bocsi,ha neked szemetszúrt.

Én csak elmondtam néhány kikötést,amiket betartanék,ha engem elengednének:)

Voltam már discoba én is,idősebb barátokkal,soha semmi gond nem volt.

2010. máj. 14. 18:16
 52/70 anonim ***** válasza:
18%
De amugy ahhoz képest hogy mindenki nemet mond elég sok 14-15 éves jár szórakozóhelyekre hajnalig... :D:D engem elengedtek anyáék a barátnőimmel. mondjuk én nem szeretek bulizni mostanába
2010. máj. 14. 19:58
 53/70 anonim ***** válasza:

Nem engedném el. Engem anno 18 évesen egy hónapban egyszer engedtek el fél 3! De nem is baj! Persze, kell a kis kamaszoknak is szórakozni, de szerintem 15 évesen még nem hajnalokig. Nekik még az legyen egy határ. Később úgy is egyre nehezebb lesz ezt meghúzni.

Menjen el max. éjfél-1-ig. Az a gond, ha most elengeded, nemsokár megint lesz egy ilyen hajnalig tartó buli, amit "kisír", aztán mégegy, meg mégegy, és még 16 sem lesz, amikor már minden hétvégén kimarad.

És nem azért nem engedném el, mert esetleg benne nem bízom (bár valljuk be, hogy a mai 15 évesek nagy része még tényleg gyerek, és felelőtlen), hanem mert másokban nem bízom.

És hiába mondja valaki, hogy akkor még az MI időkben más volt, most már nem az a divat. Igen, más volt, fele ennyire nem volt romlott a világ, és fele ennyire nem voltunk elkanászodva, mint most.

2010. máj. 14. 21:32
 54/70 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. máj. 14. 21:53
 55/70 anonim ***** válasza:
38%
én 13 éves koromtól elemehettem és msot hurrogjatok le!!! de legaláb jóól megtanultam az élet rendjét modját és h mi megy itt ebben az országban de legalább 18 éves koromra kinőttem a bulikból.. hálaégnek! és amugy a házibuliba nem engedném a gyerekem.. a szülök nem látják mi megy itt. a diszkó egy fokkal jobb ha nem barna a társaság bocsi.
2010. máj. 14. 23:44
 56/70 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem te kedves kérdező már elengeded, ez látszik a válaszaidból. Nem normális, hogy egy 15 éves KISLÁNY!!!! hajnal 3-ig kimarad otthonról, még akkor sem, ha a közelben van. Hogy miért? Elég sok indokot fölsoroltak már előttem nem akarok visszhang lenni. A te gyereked úgy neveled, ahogy akarod.

Érdekes cikk:

[link]

És egy másik

[link]

2 véglet...

még egy: [link]

2010. máj. 15. 08:13
 57/70 anonim ***** válasza:
Nemtudom milyen buli ahol 11ig meg éjfélig tudtok bulizni mert a legtöbb akkor kezdődik engem anno 14 évesen elengedtek akkor mentem elöször nyáron és fél ötig voltam oda és láss csodát lassan 17 évesen még nem volt pasim se, nem feküdtem le senkivel és nem rúgtam be még buliban, nem dohányzom, jól tanulok. És kb évközben nem sokat járok el viszont azt elvárom, hogyne legyek időhöz kötve. Szóval ez nem ezen múlik ......
2010. máj. 15. 17:14
 58/70 anonim válasza:
30%

10-11-ig?:O

és ha 9-kor megy alig tud bulizni akkor már jobb ha el se megy..

jobb ha elszökik otthonról?

sztem minnél jobban tiltják annál jobban fog menni...

és le lehet pontozni énis 15 éves vagyok de tudom hol a határ és én is a barátaimmal járok bulizni legfőképp lányokkal de van pár olyan haverom aki 22-23 éves és van barátnőjük és ők is jönnek és hazavisznek kocsival v ha nincs kocsi hazakísérnek..

eddig még nem történt semmi de én 14 éves koromba voltam először..nem állok szóba idióta emberekkel akik hót részegek, és nem megyek sehova egyedül...ennyi

2010. máj. 16. 20:55
 59/70 anonim válasza:

Nem tudom, ti milyen szórakozóhelyekre gondolhattok, kedves válaszolók, de jó ha tudjátok, jobb helyeken 11kor kezdődnek a bulik.

Kérdező: Te ismered a lányodat, csak tudod, van-e felelősségérzete. Ha megbízol benne, akkor engedd el, de azért köss ki neki néhány szabályt: bizonyos időközönként hívjon fel, 1-2 pohárkánál ne igyon többet stb.

2010. máj. 16. 22:18
 60/70 anonim ***** válasza:
Én úgy engedném el, ha fél óránként haza csörög egyet.
2010. máj. 16. 23:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!