Elengednétek a majdnem 15 éves lányotokat hajnal 3-ig bulizni?
Azért tegyük hozzá, hogy az sem normális, ha valakit nem engednek el 18évesen:D
Egyébként nem engedném el. A komolyabb helyeken figyelembe veszik a korhatárt, sőt sok helyen még az öltözéket is. Tehát ez tele lehet cigányokkal, drogosokkal, pedofil állatokkal.
Elengedném.
Hajnali 3kor és este 10kor is ugyanolyan emberek vannak ott. Ettől nem függ.
Nekem nincs, de határozottan azt mondom, hogy max éjfél...Zudod te milyen alakok járnak ilyen helyekre?Gondolkozz el!
Sztem 15 évesen még nem discoba kellene járni a lányodnak, de te tudod...én biztos nem engedném el, elég gáz ha elemgeded addig már bocs..
15 évesen meg sem mertem volna kérdezni, elengednek-e egyáltalán, mert előre tudtam a választ :D
Nekem úgy kell kiküzdenem félévente, hogy 18 évesen elengedjen anyám...
15:13 vagyok és 18(és mielőtt kérdeznétek, járok buliba, mivel szüleimtől nem kell engedélyt kérnem rá)
de sztem egy 15 évesnek nem tesz jót még h hajnalokig kimarad, persze én is vágytam rá kicsit, de helyesnek érzem h nem mentem!Bocsi de enkem eza véleményem!És én sem álltam volna szóba semmilyen olyan alakkal, de tudod a mai világban sose tudni mit tesznek az italodba stb, és régen nem volt így, mégis jobban féltették a gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!