Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a majdnem 15...

Elengednétek a majdnem 15 éves lányotokat hajnal 3-ig bulizni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 14:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
59%
NEM!!!!!
2010. máj. 14. 15:20
 32/70 anonim ***** válasza:
71%

elengedném, de akkor mennék érte vagy hívjon fel éjfélkor h minden rendben van meg hajnali 3-kor is h most indul haza és csak akkor ha nem egyedül jön-megy...

am én 16 évesen mentem először (fél éve kb.) bulizni úgy h addig maradtam ameddig akartam de én is barátnőimmel voltam..

16L

2010. máj. 14. 15:21
 33/70 anonim ***** válasza:
100%

15:21 vagyok

hozzátenném még h akik 22-23 ig engednék az úgy érdekes mert kb akkor kezdenek beindulni a bulik :D

2010. máj. 14. 15:23
 34/70 anonim ***** válasza:

én határozott nemet mondtam, és van gyerekem:)

de úgy látom, Te inkább elengednéd. akkor mi a gond?!

2010. máj. 14. 15:25
 35/70 anonim ***** válasza:
100%

ilyen nincs h nem áll szóba velük!ha el szeretnéd engedni engedd, ne tőlünk várj megerősítést!

ha elengeded akkor szabj időpontot, telefon fel legyen töltve, és vegyél neki egy gázsprayt!!

2010. máj. 14. 15:25
 36/70 anonim ***** válasza:

És az apa véleménye,mit szól?Ne azt mondd h semmit mert az meg tényleg a legrosszabb eset..

Figyelj, te tudod, de sztem is el fogod engedni ahogy látom, nem tudom, én nem tudnék nyugodt lenni.

Nekem is van egy 15 éves lányom, de nem engedném el hajnalokig, és ő is tisztelettudó és nem állna szóba olyan idegenekkel, de discoba semmiképp nem engedném el hajnali 3ig.

2010. máj. 14. 15:27
 37/70 anonim ***** válasza:

Szia! Én még nem engedném el. Van gyerekem. Nem olyan rég voltam ilyen bulizós helyen (szülinapi parti). Nos, már nem úgy működnek a dolgok mint régen. Pici lányok részegen, magukat mutogatva állnak a bárpultnál. A barátaim (férfiak) el sem hitték, hogy mi van. Lehet, hogy már öreg vagyok :), de vannak határok. Igaz, rossz látni azt, hogy mennyire menne a gyerek, s nem akarsz szigorú sem lenni, mert mindenki volt egyszer fiatal.

Én a nyárhoz kötném a bulizást. Amikor már a suli vége van. Bár akkor sem lesz jobb a helyzet a bulizós helyeken. Fejlődésnek nem lehet ellenállni, de kikerülni igen.

2010. máj. 14. 15:29
 38/70 anonim ***** válasza:

Három feltételem lenne:

1. Nem 3-ig, hanem éjfélig.

2. Egy megbízható, általam is ismert barátja tartsa rajta a szemét, és ez az illető mellőzze az alkoholt a buli ideje alatt.

3. Akkor mehet, ha már kiérdemelte ezt azzal, hogy jó jegyeket hozott haza, és szorgalmas.

2010. máj. 14. 15:30
 39/70 anonim ***** válasza:
53%
Én elengedném. Hajnali egykor felhívnám, mi van vele, hol van, adnék pénzt taxira és ennyi. Baj van, hívj. Nézd, ha nem engeded, megsértődik, megjegyzi, nyomot hagy benne, és társai. Én mindent megengedek a gyerekeimnek, azzal a feltétellel, hogy a színtiszta igazat. Vannak alapszabályok, de mindig őszinték, mert tudják, ha valamit is csináltak, nem kapnak akkor büntit mintha elhallgatnák. Ha cigizni akar, hát tegye, de elöttem. Ha a barátnőjével le akar feküdni, hát tegye, de használjon óvszert. Ha nem engedném, mindent suttyomban csinálnának és az még rosszabb. Én nem akarok arra ébredni, hogy "Anya, nagymama leszel"....
2010. máj. 14. 15:31
 40/70 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem be sem kéne engedi a kiskorúakat ilyen helyre. Ebben a korban házibulikba kell járni a haverokkal, nem 30 éves idegenekkel szórakozni.
2010. máj. 14. 15:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!