Elengednétek a majdnem 15 éves lányotokat hajnal 3-ig bulizni?
Szia én 21 éves lány vagyok. Engem már 13 éves korom óta engedtek az anyumék discokba. 15 évesen olyan 1-2ig voltam kinn. most a hugom 16, és 2re kell hazajönnie.
Én úgy gondolom, ha nem megy a tanulás rovására engedd el. akkor meg főleg, ha nem jár ki minden 7végén. De legyenek szabályok. nekem is voltak szabályok, melyeket betartottam. mindig időre otthon voltam, és nem cigizem nem piálom!!!
Sok ismerősőm van, akiket nem engedtek el fiatalon a szülök. tiltva voltak az alkoholtól és a cigitől. És most közülük kevés olyan van, aki nem züllött el. Mert mire végre ki lettek engedve, akkor mindjárt ment a piálás. Tudod a tiltott gyümölcs...
ha szórakozni megy, had szórakozzon, és szerintem neki sem az fog az eszébe jutni, h most részegre igya magát!
Ha mégis megteszi, az mindenképp következményekkel jár...
Remélem segítettem!
Én nem engedném el. Veszélyes, nem egy 14 éves (mert ugye majdnem 15 az 14...) kislánynak való. Lehet akármilyen érett, nem tud még minden veszélyre figyelni (pedofil, drog az italába...stb).
Egyébként valószínűnek tartom, hogy a kérdező nem az anyuka, hanem a bulizni vágyó leányzó, és itt akart önigazolást nyerni arra, hogy márpedig ő mehetne.
Lehet,hogy fiatal fejjel gondolkozom,de én elengedném.
Persze néhány kikötés:
-nem iszik,nem cigizik(bár ha akar pl cigizni a tudtod nélkül suli után is lehet)
-nem áll szóba mindenfélével,ha mégis valaki zaklatná szólni kell a kidobó embernek,de ha értlemes lány tényleg nem áll szóba idegenekkel
-barátokkal/barátnőkkel mennyen..
-minden órában rámcsörög,hogy jólvan nincs baja,vagy dob egy SMS-t
-Visz magával saját palackos innivalót,mert ugye már bármit beletehetnek...
Engem amugy városba,sétálgatni,hülyéskedni éjfélig beengednek.
14L
nem tudom miért osztogat itt tanácsot 14-16 éves lány..na mindegy
én most 18 vagyok én 14 éves koromtól kezdtem kijárni, akárki elhiszi akárki nem egyszer voltam discoba 10 percre és sírva jöttem ki..ez 14 éves koromban volt ahogy bementem egy pasi letámadott fogdosott meg minden.azóta soha többet.mindig házi bulikba járok.15 évesen anya csak 1ig engedett.aztán 16 éves koromtól addig amíg akarok.de sose voltam 2-nél tovább, volt mikor már éjfélre otthon voltam. nem azt akarom mondani h engedj meg neki mindent de ha nagyon tiltod annál jobban csinálja majd. nem tudom milyen lányod van de én meg a baráti társaságom nem nagy bulizós.néha karaoke bulikba megyünk vagy kisebb kocsma félékben ahol jó fejek vannak.de disco az nálam kizárva,és nem cigizek nem iszok és nem drogozok és mégis jól érzem magam:) de elég elkeserítő h kis fiatal lányok az utcán hánynak annyira részegek..
En irtam a max ejfelig-et es igen van gyerekem epp azert gondolom azt,h egy 15 eves gyereknek nincs helye a diszkoba ejjel 3-ig! az ejfel is nagy dolog es az en lanyom rendszeresen kesik fel orat. Par lanyt bedrogoztattak nem reg, Gina-t raktak az italukba es jol kihasznaltak a `bodult` allapotuk! Ezert nem engedem tovabb es ha kesik is folyamatos telefonos kapcsolatban vagyunk, ha meg nem veszi fel,akkor 1 honap szobafogsag.
Nem akarom,h rossz hire legyen a lanyomnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!