Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságban is ennyire gáz...

Házasságban is ennyire gáz fingani?

Figyelt kérdés
Apu héten háromszor is befingott a hálóban takarójuk alá. Egyszer álmában, de a 2. esetben ébren volt , csak nem volt kedve hajnalban ezért kimenni wc-re. Azt hitte, hogy anyu is alszik. Mindkettő igen szagosra sikerült anyu szerint. A 3. inkább hangos volt. Felébredt rá anyu és a baba is. Ma elég hisztis volt anyu apuval. Szerintem ez túlzás. Lehet a hormonok szórakoznak vele ? Engem is lecseszett egyébként, mert én meg a kádba rendeztem buborékos fürdőt és hallotta a nappaliból is.
2017. ápr. 18. 21:43
1 2 3 4
 31/35 jafnrétti ***** válasza:
84%

Azért ez a máshol keresi a boldogságot, hát ez nem attól függ, hogy szégyellenek-e fingani egymás előtt :D Mi sem rohangászunk a vécére, pláne nem az ágyból kiugorva, de szerintem így öt év után legalább annyit szexelünk a férjemmel, mint amikor összejöttünk. Furcsállom, hogy valaki a klotyóra jár fingani, igazából elképzelni is nehezen tudom. Ilyenkor le is ül hozzá? Leveszi a gatyát, alsógatyát is? Vagy csak bemegy, gyorsan kifingadozza magát, aztán elégedetten kijön? Esetleg még a villanyt se kapcsolja fel, mert olyan gyorsan megvan vele?

Az meg már tényleg mindennek a teteje, hogy a kérdezőt az anyja azért cseszte le, mert fürdés közben pukizni merészelt, és hallható volt kintről is. Most komolyan, hol engedje el magát az ember, ha nem otthon?

2017. ápr. 19. 16:58
 32/35 anonim ***** válasza:
61%
Anyádat ki kell vizsgáltatni mert eléggé szégyen hogy lassan már halkan sem lehet majd nálatok fingani mert szaga van vagy mert hangos.
2017. ápr. 22. 11:45
 33/35 anonim ***** válasza:
21%
Nem azt mondtam, hogy minden válás a fingás miatt van, hanem azt, hogy ha pl egy nő elkezd orrba szájba böfögni, fingani a párja előtt, akkor ne várja már el, hogy nőiesnek tartsa a férfi. De ugyanígy egy férfi se attól legyen férfi, hogy bunkó módon odaeresztgeti a gázait az asszony orra alá. Intelligenica kérdése. Persze, hogy a pasit nem zavarja egy ideig a nő fingása, mert hű de laza, hű de haver, aztán egy idő után már tényleg haverként gondol majd rá. A mai világban a nők már elfelejtenek nők maradni, de azért keresik az IGAZI férfit...
2017. ápr. 23. 09:41
 34/35 anonim ***** válasza:
71%
Apa szerint a fing a jó házasság alapja:D Ha már nyugodtan fingotok egymás előtt, akkor a házasságotok zsírkirály XD
2017. máj. 16. 18:43
 35/35 anonim ***** válasza:
Én a házasságban soha, mindig csak a szabadban, ez így korrekt.
2017. júl. 16. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!