Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságban is ennyire gáz...

Házasságban is ennyire gáz fingani?

Figyelt kérdés
Apu héten háromszor is befingott a hálóban takarójuk alá. Egyszer álmában, de a 2. esetben ébren volt , csak nem volt kedve hajnalban ezért kimenni wc-re. Azt hitte, hogy anyu is alszik. Mindkettő igen szagosra sikerült anyu szerint. A 3. inkább hangos volt. Felébredt rá anyu és a baba is. Ma elég hisztis volt anyu apuval. Szerintem ez túlzás. Lehet a hormonok szórakoznak vele ? Engem is lecseszett egyébként, mert én meg a kádba rendeztem buborékos fürdőt és hallotta a nappaliból is.
2017. ápr. 18. 21:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagy egyedi hópihe, én is lány vagyok és mi is fingunk/böfögünk egymás előtt bőven - csak szólunk róla ha halk, hogy ne kelljen a másiknak a fingszagot éreznie, mert parasztság lenne különben.
2017. ápr. 18. 22:46
 12/35 anonim válasza:
73%
Jó persze, ezt mi is mondjuk es igaz hogy parasztság, de egy csaladnal nem ertem ezt..nekem legalábbis nagyon furcsa, de nem szólok bele mert nem az en életem. Csakhatna
2017. ápr. 18. 22:50
 13/35 anonim ***** válasza:
68%
Ez megegyezés kérdése egy családban. Olyan, mint a tegezés-magázás. De akik házasságon kívül szexelnek, azok szerintem általában finganak is egymás előtt. Legfeljebb a gyerekre rászólnak, ha van, hogy evés közben, vagy vendégek előtt nem illik fingani. Logikus, nem?
2017. ápr. 18. 22:51
 14/35 anonim ***** válasza:
65%

Természetes dolog.

Azt hittem ez a fajta prüdéria csak nagyon friss kapcsolatokban jellemző.

Mi 5 éve vagyunk együtt a férjemmel és ha magunk vagyunk és kell, akkor hadd szóljon. Szomorú ha valakinek olyan a házassága, hogy feszengenie kell a másik előtt meg lábujjhegyen kiosonnia a wc-re fingani.

Anyud túlreagálja, lehet a hormonok miatt is, de ez így akkor sem okés.

2017. ápr. 18. 22:54
 15/35 anonim ***** válasza:
74%
Ez eleg bizarr. Nalunk ez meg barati korben sem gaz,nyilvan igyekszunk nem folyton egymas orra ala fingani,de ha elofordul,akkor ez van. Erdekes az a hazassag,ahol ebbol problema van.
2017. ápr. 18. 22:56
 16/35 anonim ***** válasza:
50%

Mi van???

Nálunk ez tök normális. Jókat nevetünk egymáson. Akkor viszont gáz ha nem tudják az emberek elengedni magukat... nem értem komolyan...

2017. ápr. 18. 22:57
 17/35 anonim válasza:
45%

Gusztustalan parasztok vagyunk azért mert elvégezzük a szükséges dolgokat? Te esetleg nem szoktál fingani meg sz@rni?

Az sajnos nem a mi hibánk hogy nem tudod elengedni magad vagy nem vagy ilyen jó kapcsolatban a szuleiddel/barataiddal.

2017. ápr. 18. 23:16
 18/35 anonim ***** válasza:
67%
Safety vagy Kilincs? 😂
2017. ápr. 18. 23:17
 19/35 anonim ***** válasza:
15%
Nekem az a fura, hogy vki fingik. Aki naponta elvégzi időben a dolgát, annak nem képződik annyi gáz, hogy az ki is jöjjön. Szóval beszélhetünk itt, hogy ki feszeng és tartogatja és ki nem, de az tény, hogy aknek fingani kell, az bizony "túlhordja" a cuccost
2017. ápr. 18. 23:18
 20/35 anonim ***** válasza:
19%
Mi egymás szájába fingunk. Hisz természetes.
2017. ápr. 18. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!