Házasságban is ennyire gáz fingani?
Figyelt kérdés
Apu héten háromszor is befingott a hálóban takarójuk alá. Egyszer álmában, de a 2. esetben ébren volt , csak nem volt kedve hajnalban ezért kimenni wc-re. Azt hitte, hogy anyu is alszik. Mindkettő igen szagosra sikerült anyu szerint. A 3. inkább hangos volt. Felébredt rá anyu és a baba is. Ma elég hisztis volt anyu apuval. Szerintem ez túlzás. Lehet a hormonok szórakoznak vele ? Engem is lecseszett egyébként, mert én meg a kádba rendeztem buborékos fürdőt és hallotta a nappaliból is.2017. ápr. 18. 21:43
2/35 anonim válasza:
:D Inkább ez jöjjön ki, mint a háziorvos.
3/35 anonim válasza:
Azért ez nem olyan dolog, hogy egyik napról a másikra kitalálja valaki... Szóval nem nagyon értem.
4/35 anonim válasza:
Nálunk apukám egyáltalán nem zavartatja magát, de anyu megszokta már semmit nem szól max elvicceli, de őszintén anyu sem szégyenlős. 25 év az 25 év :D
5/35 anonim válasza:
Állítólag szexuálisan nem vonzó.
6/35 A kérdező kommentje:
Nem most találta ki, hogy nem tetszik neki. Csak eddig cümmögött főleg. Most megint gyermeket vár. Szoptatós anyaként lett terhes. Ezért gondoltunk a hormonokra. Egy terhes nő lehet hisztisebb, érzékenyebb. Amúgy legjobban a böfögést utálja, mert a bátyja sokszor szalonnásat beleböfögött az arcába vagy amit evett. Nem szándékosan, bántásból, csak nem zavartatta magát, nem fordult el beszélgetés közben. Apu nappal azért moderálja magát, de este már fel nem kel ezért, hogy wc-n engedje ki a galambokat. Ezt leszámítva a kapcsolatuk jó.
2017. ápr. 18. 22:06
7/35 anonim válasza:
Az a problema ezzel, hogy en is sokat fingok paplan ala de az nem jon ki csak ha akarom. Tehat apad csak magasrol leszarja/lefingja anyukadat.
Konyorgom, egy kisbaba is felkelt ra akkor milyen brutal hangosan fingotta el magat? Lehet halkan is fingani, nem olyan bonyolult. Plusz egy hormonoktol erzekeny szaglasu szoptatos kisbabas nö orra ala fingani eleg tapintatlan, söt egyenes paraszt dolog. Ilyen aprosagot nem bir elintezni civilizaltan? Vagy csak en vagyok valami fingmester, hogy nekem sikerul.
8/35 anonim válasza:
Mi a sz-r.. Nálunk egy tok normális dolog ha fingunk egymás elott. Csak mi nem vagyunk ilyen kulturaltak? Szerintem annyira normális :D barátnőimmel is rendszeresen fingunk egymás előtt, sőt mást is bejelentünk..
9/35 anonim válasza:
#8! A bejelentés egy dolog de az elgázositás a másik semmibevétele (az undorito szagon kivül).
10/35 anonim válasza:
De hat istenem :D természetes emberi dolog, nevetünk egyet rajta es kész :D 8as voltam es lány vagyok mellesleg :D azért furcsa lánytól ilyet hallani, szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!