Házasságban is ennyire gáz fingani?

Mi versenyt fingunk a párommal, pedig nem is vagyunk házasok.
Viccen kívül nem gáz szerintem, ha valaki nem megy ki wc-re. Én sose mentem emiatt, nehogy már otthon se lehessen.

Szerintem egyesek nem értik mi a probléma.
FINGANI/SZARNI/HÁNYNI oké, hogy természetes, de nem kell mások arcába tolni!!!
Fingasz: rendben, de ne az orrom alá vagy szólj és odébb megyek ha neked derogál.
Hánysz: király, csak NE RÁM.
Szarsz: oké, de nem tolod le a gatyád és szarsz elém a padlóra, ugye?!
Munkahelyen se fingasz a munkatársaid arcába, nem? Ott meg tudod oldani, hogy odébb mész vagy valami. Ezt miért nehéz a gyerekeid anyja előtt megtenni, aki ráadásul valószínűleg egy erősebb parfümtől is okádna, nem hogy egy jó kis kénes mocsárszagtól.
Gondolkozzatok már, nyilván nem az a baj, hogy fingik valaki, hanem az, hogy HOGYAN.

Szerintem nagy modortalanság a másik orra alá fingani. Bár anya is megtehet ezt-azt, hogy ez minél kevesebbszer forduljon elő. Pl tudom, hogy a férjem nagyon büdösít a resztelt máj után, ezért nem főzök neki, csak akkor, ha már akár egész éjjel nyitva lehet az ablak.
A férjemnek nyitott a gyomorszája. Legalábbis ezzel magyarázza, hogy étkezés után jó 20 percig büfög. Na nem egyfolytában, hanem kisebb adagokban. Mondjuk azt nem értem, hogy miért kell nyitott szájjal, hogy mindenki biztosan hallja. 1-2 büfögés után már csak annyit mondok neki, "na takarodj". Ez elég guszta tud lenni, főleg, ha te még eszel. Érdekes, mikor étteremben ettünk, akkor nem büfögött. Vagy csak én nem hallottam.
Amúgy nem túlzás kérdező. Ha valaki mindig ezt hallja, akkor már eléggé idegesíti a fingásotok. Mint engem a férjem büfögése. Tiszteljétek már meg őt annyival, hogy nem fingorásztok az orra alá. Mivel kismama, eléggé érzékeny lehet a szaglása.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!