Mit tegyek még? Már nem bírom tovább.
Ilyenkor el szoktam gondolkodni, hogy vajon mi lett volna, ha őszintén elbeszélgetsz egyszer a volt párjával, hogy ők miért mentek szét, és csak az után szülsz neki gyereket.
Nagyon sok ilyen szituáció elkerülhető lenne.
Most meg itt a hideg zuhany, hogy még nincs egy éves a közös gyerek, de már ennek a kapcsolatnak meszeltek.
Ha ez az egész 4-5 hónapja kezdődött, akkor két dologra tippelek.
1. Megbánta a gyerekvállalást. Most jön rá, hogy minden kezdődik elölről, pedig a fiával is utálta végigcsinálni.
2. Van valakije. Téged már nem szeret, menne a másikhoz, és őrlődik, hogy hogy lehet megoldani. A kényelmes kiszolgálás is megmaradjon meg az új nő is képbe kerüljön.
Nincs az a hajtós munkahely, ahol egy szeretőt nincs idő felszedni, és napi 12-14 óra munka alatt van idő kibontakozni.
Ülj le vele beszélgetni, hogy mi történik vele(TEK), mert ez így nem mehet hosszú távon.
Köszönöm nektek. Igen a fia visszatart kicsit, mert anno mikor itt hagyta az anyja, teljesen magába zuhant, nagy nehezen megkedvelt és kezd helyre jönni, látszik rajt, hogy jobb a kedve is, már. Viszont miatta nem szeretném ezt csinálni, sajnálnám, de nem akarom, a saját és a kislányom boldogságát feláldozni miatta.
Többször próbáltam vele beszélni még az elején amíg higgadtan tudtam kezelni, de mindig azzal jött, hogy neki semmi baja, én vagyok bolond, meg depressziós, mert kértem, hogy vigye ki a szemetet, meg hogy pakoljon el maga után. A napokvan is próbáltam vele beszélni, de megint ez volt, hogy hisztizek.
Kérdező, nagyon szép tőled, hogy törődsz a gyerekével, de neked elsősorban a Te gyerekedre kell gondolnod. Ő az életed értelme, nem valaki más gyereke. Akkor is, ha ez bunkón hangzik.
Neked most kettőtökre kell gondolni, magadra és a kislányra. Titeket senki sem helyez előtérbe, és így esélyed sem lesz egy normális, szerető, megértő társat találni.
Van hova menned, ill. van gyeded? Mertha igen a válasz, akkor a következő munkanapján, amíg nincs otthonpakolj szépen össze és menj! Hogy bánhat így veled a párod? Még egy fizetett alkalmazottal se beszél, megviselkedik így az ember, nemhogy élete párjával! Kihazsnál vastagon, cseléd vagy, bejárónő, szakácsnő rá, meg a pereputtyára, és még mellé lábtörlő is.
szedd össze magad, és menj! Ha fontos vagy neki, akkor tenni fog azért, hogy helyreálljon közöttetek a kapcsolat, de amíg együtt éltek és kiszolgálod, addig semmi nem fog változni. Ha együtt éltek és nem szolgálod ki, akkor méginkább bunkó lesz. Menj el, tapasztalja meg, hogy milyen az, ha nem vagy ott, ha nincs ott a kisgyereke. Bár, azalapján, amit leírsz, nem a nő és a gyereke fog neki hiányozni, hanem a kényelem, amit nyújtottál.Ennéltöbbet érdemelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!