Mit tegyek még? Már nem bírom tovább.
Én nem csak gondolkodék a különköltözésen, hanem mennék is a kislánnyal.
Sz.rik rátok, és nagyon kihasznál. És ez mitől változna meg, ha ekkora bunkó?
Ne gondolkozz, költözz el!
Ez nem kapcsolat, hanem kihasznál!
Te vagy a bejárónő, nevelőnő...
Mondjuk azt is kellene tudni, hogy mit dolgozik, mert ha 3 műszakban jár el, érthető, hogy fáradt és a f..za ki van mindennel, de ezért nem téged kellene bántania.
Le kellene ülnötök beszélni, hogy legalább disztingváljon, ha veled beszél, ha pedig nem tudsz vele érdemben beszélni, vagy nem lesz változás, akkor ott kell hagyni a francba. Meghatni úgysem fogja, ha elhagyod, mert eddig se érdekelte semmi.
huhh ez kellemetlen, csak mert úgy éreztem, senki sem törődne ezzel a gyerekkel, ha te lelépnél a kisbabával. nekem ez a gyerek lenne az egyetlen húzóerőm, ami ott marasztalna egy ilyen kapcsolatban.
mindenesetre, ha még csak 4-5 hónapja tart az ilyen viselkedése a férjednek, előtte nem volt ilyen (???) akkor talán még vissza lehet csinálni, ha jelzed az igényeidet valahogy. nem tudom, egyáltalán lenne-e hova menned, ha úgy döntenél, hogy elmész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!