Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is bunkosag, hogy...

Szerintetek is bunkosag, hogy a nagyfiuval nem foglalkozom annyit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

26 eves lany vagyok. A mai napig joban vagyunk a kozepiskolai legjobb baratommal, o 28 eves. Egy nala 5 evvel idosebb no a parja, akinek van egy 13 eves fia a korabbi kapcsolatabol. Illetve van egy kozos 4 eves kisfiuk, akinek en vagyok a keresztanyukaja.

A kicsi a szuletese ota sok idot tolt velem, sokat besegitettem, mikor szuletett, mert en egyetemistakent jobban raertem, mint a szulok, akik mindketten dolgoztak. Ma mar en is dolgozom, nekem is van kapcsolatom, egyutt elunk, gyermekunk meg nincs.

A keresztfiam gyakran alszik nalunk, szeret itt lenni. El szoktunk menni kirandulni egyutt, allatkertbe, moziba, ilyesmik. Ugye ilyen nagyobb unnepekre (szulinap, karacsony) mindig keszulunk neki ajandekkal.

A nagytestveret is probaltam korabban bevonni a programokba, de amiota megszuletett az occse, mindig feltekenykedik, felenk soha nem nyitott, neha egyenesen bunkon szol hozzam, ha erdeklodok hogy mi ujsag vele, hogy van. Karacsonyra es szulinapjara penzt es csokit szokott kapni tolunk, mert tenyleg nincs jobb otletem, nem ismerem annyira a sracot, hogy megis minek orulne.

De azt hallottam vissza, hogy a fiuk anyukaja, es az o csaladja fajlalja, hogy a kicsi szerintuk tul sok mindent kap, es tul sok helyre elvisszuk, a nagyot pedig sehova. Persze a szemembe nem mondta, soha nem tette szova az anyuka, orulni szokott ha lepasszolhatja hozzank hetvegere a fiat.

Szerintetek mit lepjek, hogyan lehetne menedzselni ezt a dolgot?

Anyukam es a parom szerint a nagyfiuhoz semmi kozom tulajdonkeppen, van neki is keresztanyja.

A keresztfiam apjat meg nem kerdeztem a dologrol, de majd meg fogom mindenkepp.

A nagyfiu igazabol van, hogy vele is nagyon csunyan beszel, sokszor a fejehez vagja, hogy o nem az apja. Ez persze betudhato a tinedzserkornak. De ertitek... Miert kene nekem programokat csinalni egy sracnak, es mindenfele ajandekot venni neki, ha o lathatoan nem kedvel engem es a paromat? Nekem nem az edesanyja a baratnom, hogy mindket gyermekhez kozom lenne... Ti mit gondoltok?

2017. ápr. 10. 13:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%
Gondold ezt át a gyerek szemével. Jön egy felnőtt aki kedves jófej és ajándékot hoz az öcsinek. De neki nem. Érzi hogy különbséget teszel mert őt nem viszed, nem aludhat nálad. De nem érti miért. A tesót szereted őt nem. Borzalmas lehet neki. Féltékeny mert nem érti neki miért nem vagy a keresztanyja , az övé miért nem jön, hoz ajándékot. Érezhető hogy kivétekezel, amit nem lenne szabad. Két gyerek van abban a családban függetlenül attól hogy a barátodé 1. Ő két gyereket nevel, annyit vállalt mikor összeállt a nővel. Neked is kettőt kellene számításba venni. Ugyanúgy bánni velük, egyforma ajándékot venni. Pl ha 10ezret szánsz a gyerekre akkor azt két részre kellene osztanod.érted? Ez felnőttként sem esne jól ha megkülönböztetnének.
2017. ápr. 10. 20:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Én csak annyit gondolok, hogy Te egy nagyon normális csaj vagy! Messze kiemelkedve az átlagból.
2018. szept. 27. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!