Kemény dolog. Ti mit tennétek, ha gyökerestül megváltozhatna az életetek?
Figyelj, ha ez a show a megasztár, vagy ehez hasonló tehetségkutató, akkor sztem ne hagyd ki, mert ilyen csak egyszer van az életben.
De ha egy Benkő feleséget keres jellegű műsorban akarod "kipróbálni" magad, akkor inkább ne tedd.
Civileknek ezek a variációk lehetségesek:
-Mónika Show
-Józsi Barát
-X-faktor
-Megasztár
Ha szakmabeli lennél, nem izgulnál itt a hírnéven, mert ott nem az az első, hanem a kemény munka.
Szóval amit én tennék most a helyedben: képezném a hangomat orrvérzésig, hogy ne bőgjek le, mint Mr Bikicsunáj!
Én kihagynám.
Csak nagyon kevesen vannak akik egy show müsorral lettek híresek.
Nézdd végig a mai híreségeket/szárokat. Mondej 3 olyat aki így tet szert hírnévre és még meg is él belőle.
Időpazarlás. Én inkább tehetség kutató cégeket keresnék fel (rengeteg ilyen van). Mert Ők tényleg bevisznek a szakmába.
Ez az én privát véleményem.
Nem kell egyet érteni.
Akkor menny el.
Olyan nagy katasztrófa végülis nem törénhet.
De azért vigyél magaddal legalább egy felnőtet, soha nem tudhatod, hogy az az ember mit is akart tőled.
Viszont ha híres leszel akkor számíts arra, hogy megpróbálják majd kifesézni az életedet. Ez elkerülhetetlen.
Mit tennék, ha gyökeresen megváltozna az életem, és híres lennék?
Nos. Soha, de soha sem felejteném el azt, hogy honnan jöttem, és kik álltak melletem őszinte érzelmeket táplálva irántam, még akkor is, amikor "senki" voltam. Ha a csúcsra jutottam, és lehetőségem lenne, minden eszközt megragadnék, hogy segítsem, és képviseljem a "porban" maradt társaimat.
Megjegyezném azt is, hogy csak olyan produkcióhoz adnám a nevem, ami egy bizonyos szellemi és erkölcsi értéket azért hordoz magában...
Nagyon előre szaladtál.
Fogadd ezt a véleményt úgy, hogy magamról írom. Ne legyen sértődés.
Egyáltalán nem biztos, hogy az lesz a vége.(felfedezés)
Te is olyan ember vagy mint más, valamint minden csoda 3 napig tart.
Magyarul, ne izgulj, bármi történik, nem történik semmi különös, minden megy tovább a mederben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!