Kemény dolog. Ti mit tennétek, ha gyökerestül megváltozhatna az életetek?
sejtem hova :)
a helyedben vállalnám,de azon kívül nem lennék ugymond sztár. csak a tehetségedet nézzék,a magánéleted tabu,akárhogy faggatnak!és csak akkor ha szereted amit csinálsz!
sok sikert!
Persze, hogy izgulsz.De ha már kaptál egy ilyen lehetőséget akkor használd ki!:)
Majd belejössz, ha meg nem megy akkor nyilvánvalóan nem fognak berakni a showba:D
Nem büszkélkednék vele mert nagyon rosszul is elsülhet. Mi van ha mégse alakulnak úgy a dolgokok ahogyan eltervezted?
És én névtelen maradnék, vagy legalábbis kitalálnék valami ütős művész nevet.
ha későbbiekben profitálhaszt belőle, akkor sztem próbáld meg, egy idő után hozzá fogsz szoknni h felismernek az emberek, ez is válhat az előnyödre, pl sok helyen protekciód lesz
(majd írd meg,hogy döntöttél, és azt h ha majd lehet,h melyik műsorba fogsz szerepelni, csak kíváncsiságból érdekel :) )
az x-faktorba? :D
stól helyett?:D
Vagy a megasztár...
Persze lehet valami más is.
Na hát ez az. Félek, hogy beégek vagy hogy poént csinálnak belőlem a youtube-on. Nem akarok oda felkerülni (pedig ez biztos, hogy lehetetlen lesz!!) és majd a sértő kommenteket fogadni. Celeb sem akarok lenni és nem akarom, hogy a Gyöngy meg az ilyen lapok éppen majd arról irkáljanak, hogy éppen milyen kanapét vettem. Viszont ez olyan mint egy menő autó. Ha megnyered, akkor nagyon jó, ezzel ellentétben majd mindig félhetsz attól hogy mikor fogják ellopni.
Ha az ember ebbe belevág, akkor meg elkerülhetetlen lesz a sötét oldal. Félek kicsit. Bevallom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!